עבור לתוכן

בעיה | אחרי התקנה של ווינדוס מחדש אני לא מוצא קבצים.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, הייתה לי בעיה של מסך כחול במחשב משהו עם ב BOOT.INI וניסיתי המון מדריכים וכלום לא עבד אז בסוף עשיתי התקנה חדשה של הווינדוס, אבל שהוא לא ימחק את התיקייה הישנה של הווינדוס עם כל הקבצים, אלא יעשה לי תיקייה חדשה של ווינדוס אחר. קראתי לווינדוס WINDOWSY.. ככה שלא יהיו לי 2 שמות זהים.

ההתקנה עברה בקלות, התקין, סיים ואני בודק אם יש לי את כל הקבצים, מגלה שכן! אבל אחרי זה אני נכנס למסמכים שלי ואין כלום!! ואז נזכרתי שאפשר להיכנס מ MY DOCUMENTS AND SETTINGS או איך שהתיקייה הזאת לא נקראת... ונכנסתי והיו שם את המשתמש הישן ואת המשתמש החדש...

ניסיתי להיכנס למשתמש הישן וזה רושם לי!! : c:/Documents and settings/Username is not accessible, access is denied

הקטע פה הוא שזה לא נמחק אני בטוח באלף אחוז, כי נשאר לי אותו דבר המקום במחשב.. מתוך 80 ג'יגה נשארו לי ג'יגה וחצי... ויש לי איזה 10 ג'יגה במסמכים שלי ובתמונות שלי אז אין מצב שזה נמחק כי שאני בודק בכונן הקשיח שלי, עדיין יש אותו הגודל שתפוס בכונן.

יש פיתרון להצליח לפתוח את התיקייה? אשמח מאוד, יש שם תמונות מאמריקה שהייתי ואין לי דרך להחזיר אותן .

תודה רבה, חיים.

פורסם

1) כיבוי שיתוף קבצים:

א) התחל -> המחשב שלי

ב) בסרגל למעלה לחץ על כלים (Tools) -> אפשרויות תיקיה (Folder options) -> טאב "הצג" (View)

ג) הוריד את הסימון מ Use simple file sharing (השתמש בשיתוף קבצים פשוט) ותלחץ OK.

2) קליק ימני על התיקיה הבעייתית ואז מאפיינים (Properties) -> תלחץ על הטאב "אבטחה" (Security) -> ואז תלחץ OK על ההודעות אבטחה (אם יש כזאת).

3) תלחץ מתקדם (Advanced) ואז תלחץ על הטאב בעלים (owner).

4) ברשימה תלחץ על השם משתמש שלך ואז תסמן "החלף בעלים על .." (Replace owner on...) ותלחץ OK.

5) אם תקבל שגיאה שאין לך הרשאות לקרוא את התיקיה, תלחץ על Yes.

6) תלחץ שוב OK.

בהצלחה :)

פורסם
  • מחבר

1) כיבוי שיתוף קבצים:

א) התחל -> המחשב שלי

ב) בסרגל למעלה לחץ על כלים (Tools) -> אפשרויות תיקיה (Folder options) -> טאב "הצג" (View)

ג) הוריד את הסימון מ Use simple file sharing (השתמש בשיתוף קבצים פשוט) ותלחץ OK.

2) קליק ימני על התיקיה הבעייתית ואז מאפיינים (Properties) -> תלחץ על הטאב "אבטחה" (Security) -> ואז תלחץ OK על ההודעות אבטחה (אם יש כזאת).

3) תלחץ מתקדם (Advanced) ואז תלחץ על הטאב בעלים (owner).

4) ברשימה תלחץ על השם משתמש שלך ואז תסמן "החלף בעלים על .." (Replace owner on...) ותלחץ OK.

5) אם תקבל שגיאה שאין לך הרשאות לקרוא את התיקיה, תלחץ על Yes.

6) תלחץ שוב OK.

בהצלחה :)

אחי זה לא עוזר :( תודה בכל זאת.. אין עוד אפשרות?

אולי שחזור קבצים??

פורסם

זה חייב לעזור - אולי עשית משהו לא טוב.

תוודא שאתה מחובר כ Administrator למחשב (לפני שהוינדוס עולה תלחץ F8 ותכנס ל safe mode, שם תבחר ב Administrator)

שאתה ב safe mode תעשה את מה שנתתי, ושאתה ברשימה תדאג לבחור ב Administrator.

פורסם
  • מחבר

זה חייב לעזור - אולי עשית משהו לא טוב.

תוודא שאתה מחובר כ Administrator למחשב (לפני שהוינדוס עולה תלחץ F8 ותכנס ל safe mode, שם תבחר ב Administrator)

שאתה ב safe mode תעשה את מה שנתתי, ושאתה ברשימה תדאג לבחור ב Administrator.

שמע אין לי מה להגיד חוץ מתודה.

הצלת אותי.

אם תצטרך משהו אי פעם בחיים שקשור למוסיקה בוא אליי למסנג'ר או לאימייל אני אעזור לך.

haim001@gmail.com - email

haim_guitar@hotmail.com - messenger

תודה רבה אחי. עשית לי את השבוע!! ויותר! די אחי אתה סוס זה באמת עובד!!!

הצלת לי את כל השירים במחשב, ואני אוסף שירים אני לא סתם מוריד יאאללההה הצלת לי תוכנות והצלת לי תמונות ועוד מלא תודה רבההה!

שבוע טוב, שנה טובה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים