פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים שלום לכם אני דיי חדש בפורום מקווה לעזרה מכם אני מתכנן לקנות מחשב חדש כי המחשב שיש לי עכשיו נתקה לי בלי סוף ויש לי כרטיס מסך שכבר לא מוכרים אותו עכשיו יש לי Windos XP ואני ממש אוהב אותו וזה אבל חבר שלי אמר לי שXP לא קולט DX10 ושרק ויסטה קולט DX10 אז אני דיי חייב לקנות ויסטה אז לפני כמה זמן חבר שלי ואני דיברנו במסן והוא אמר לי שלאחותו קנו ויסטה והוא אמר לי יש בו מלא מלא באגים וממש לא שווה לקנות וזה הוא הכניס אותי לבאסה אין לי מושג מה לעשות אני שואל אותכם אם לויסטה (Microsoft Vista Home Premium 64Bit Hebrew) יש באגים וממש לא כדי לקנות את זה בבקשה אני מתחנן תעזרו לי! תודה רבה מראש!
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים תראה המערכת לא מושלמת כן יש לה באגים אני משתמש הווינדוס אולטימט 64 ביט ומרוצה ממנו (קיבלתי עליו דיל זול מאוד) בהתחלה היו לי המון בעיות של דריברים אבל רובם נפתרוגם לווינדוס XP היו בהתחלה בעיות אבל עם הזמן היא נהייתה אחת המערכות הטובות (אם לא הטובה ביותר לדעתי)מיקרוסופט עושים עידכונים כנראה שהשנה תצא חבילת השירות הראשונה עם המון תיקונים (לא חסר להם)מה שאני יכול להגיד לך תנסה מה כבר יכול לקרות הכי הרבה תחזור ל-XP אם לא תהייה מרוצה
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים לוויסטה עדין יש בעיות ילדותאני אישית ממליץ לך לחכות עם קניית הוויסטה ולהשאר עם ה XPולגבי ה DX10 אתה יכול לקנות במחשב החדש כרטיס תומך DX10 ועדיין להשתמש בXP עד שוויסטה "תתבגר" קצתובלי שום קשר ברוך הבא לפורום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.