עבור לתוכן

משהו מוזר שמצאתי, בנוגע לויסטה 32BIT, לכל אלו שרוצים 4GB זיכרון (אפילו יותר???)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :hi:

בעודי משוטט לעצמי באינטרנט ומחפש תשובות בנוגע לכך האם ויסטה 23 תומכת ב4GB זיכרון?

המציאו כל מיני תאוריות שהכרטיס מסך גוזל חלק וכדומה, אבל פתאום הגעתי למאמר מעניין,

בנוגע לדרייוור או משהו דומה לזה שאינטל פיתחה (שיכול לפעול על AMD), המסביר שה4GB קיימים, אבל לא ניתן לראות אותם.

למערכת שאינטל יצרה קוראים Physical Address Extension (או בקיצור: PAE), אשר מאפשר לך לראות את הזיכרון.

לדוגמא, אם תיקח 3.5GB, הוא יהיה נראה ולא תצטרך את הPAE כדי לראות אותו, אבל אם יהיה לך 4GB או יותר, 0.5GB ממנו יעלמו לPAE, שרק איתו תוכל לראות אותם.

בכל מקרה זה כל מה שאני הבנתי מהמאמרים השונים באינטרנט, הנה מאמר אחד מאתר מייקרוסופט שאשמח אם תקראו, ותוכלו להסביר באמת מה קורה כאן.

http://www.microsoft.com/whdc/system/platform/server/PAE/PAEdrv.mspx

תמיד מעדכן,

אור כהן :xyxthumbs:

פורסם

בלי להיכנס יותר מדי לפרטים טכניים, מערכת 32BIT עם לוח מבוסס אינטל מסוגל להתייחס לעד 4GB - לכל ה-4.

אםמעוניינים ביותר גירסת 64BIT תומכת עד 128GB. אצל המתחרים זה סיפור אחר לגמרי.

פורסם
  • מחבר

בלי להיכנס יותר מדי לפרטים טכניים, מערכת 32BIT עם לוח מבוסס אינטל מסוגל להתייחס לעד 4GB - לכל ה-4.

אםמעוניינים ביותר גירסת 64BIT תומכת עד 128GB. אצל המתחרים זה סיפור אחר לגמרי.

רגע, אז איך אני הופך את הויסטה שלי לתומכת ב4GB זיכרון? כי בדרך כלל זה 3.1-7 זיכרון

פורסם

אני אשמח לראות SCREENSHOT של מחשב המריץ ויסטה 32 בעל 4GB זיכרון בסטיקים פיזיים אך מראה בעזרת אפליקציה כלשהיא שהוא מתייחס רק לחלקו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים