עבור לתוכן

בעיה בהתקנת WINDOWS על הארדיסק שלא רצוי לפרמט

Featured Replies

פורסם

הי

היום נתתי את ההארדיסק שעליו היה מותקן לי הWINDOWS למימוש אחריות בKSP.

בנתיים אני עובד על מערכת לינוקס ואני רוצה להתקין XP על הארדיסק 160 GB SATA שיש לי (NTFS שיש בו רק גיבויים).

על הכונן שבו אני רוצה להתקין WINDOWS קיימים כל הגיבויים שלי ואני לא רוצה לפרמט אותם בשום אופן.

כשאני מנסה להתקין עליו WINDOWS אני מקבל את ההודעה הבאה בהתקנה -

"This disk does not contain a windows XP-compatible partition"

- הוא רוצה בקיצור שאני אפרמט את המחיצה הזו, או שאשתמש באחרת (שאין לי, כל השאר הם של LINUX)

איך אני יכול לתקן את זה?

אני רוצה להתקין WINDOWS על הכונן הזה (יש 9GB פנויים שם) ואין שום סיבה שאני לא אוכל להתקין את זה שם.

כבר לא מעט פעמים התקנתי WINDOWS על כונן שכבר היו בו קבצים בלי לפרמט. אף פעם לא נתקלתי בשגיאה כזו.

תודה. וסליחה על ה- CAPS, העניין פה בלינוקס עם החלפת אנגלית-עברית לא כל כך נח לי עדיין)

פורסם

אתה צריך תוכנה ללינוקס כמו magic partition שתוכל לחלק מקום שאין בו כלום למחיצה חדשה וככה תוכל לפרמט רק את המחיצה הזאת , אני מאמין שזה מתאים יותר לפורום לינוקס למצוא תוכנה בשביל זה וככה תוכל להתקין.

בהצלחה! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

,תודה על העזרה אבל זה עדיין לא עובד.

חילקתי את ה- PARTITION על ההארדיסק ויצרתי עוד PARTITION של 20GB פנויים, אני מנסה להתקין עליו וזה נותן את אותה השגיאה.

זה לא משנה אם אני מנסה למחוק את הPARTITION וליצור חדשה, זה פשוט לא עובד.

מה אפשר לעשות?

נ.ב: לא יודע אם זה חשוב, אבל אחרי שאני מנסה להתקין שם WINDOWS הוא משנה מ- UNPARTITIONED ל- NEW RAW - לא שזה עוזר במשהו)

פורסם
  • מחבר

אוקי, רק רציתי להודיע שהיסתדרתי.

פשוט ניתקתי את ההארדיסק שעליו יש לינוקס, והשארתי רק את ההארדיסק שעליו אני רוצה להתקין את Windows, וזה עבד.

כנראה הלינוקס הרפיע איכשהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים