פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים שלום, לאחרונה ישנה אצלי בעיה שתוך כדי עבודה מופיע החלון הבא : לחיצה על NO (גם לחיצה על Yes לא תעזור), תעביר לחלון הבא : ולאתחול המחשב. עדכוני ה Windows XP הם עדכניים, בדקתי וירוסים ו spywares. הרצתי memtest86 למשך זמן רב ולא נמצאו בעיות. מה הבעיה ? ויותר חשוב, איך אני פותר אותה ? תודה.
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים ניסית לעשות שיחזור מערכת..? איך הבעיה התחילה..?מזכיר את הווירוס הראשון שהיה לפני SP1..ממ..בשביל שהמערכת לא תיפעל מחדשתריץ התחל > הפעלה> shutdown -a
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים מחבר ניסית לעשות שיחזור מערכת..? איך הבעיה התחילה..?לא עשיתי שום דבר שונה (לפחות אני לא מודע למשהו שעשיתי).מזכיר את הווירוס הראשון שהיה לפני SP1..זכור זכור, בגלל זה בדקתי וירוסים/עדכונים, אבל לא נמצא כלום.
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים תיקרא פה:http://forums.techguy.org/windows-nt-2000-xp/560714-windows-xp-home-must-restart.htmlאני יצטט אולי משהו שיעזור לך:Start -> Run -> type "services.msc" without quotationsSelect "DCOM Server Process Launcher"Right Click -> PropertiesChange Startup type to DisabledClick on Recovery TabChange all failures to Take No Action בהצלחה!
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים מחבר ^^^סבבה, אני מניח שזה יטפל בבעיה.אבל מה גם לכל זה להתחיל ? spyware ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.