עבור לתוכן

בעיית התקנות/דרייברים ב VISTA

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מנסה לראות סרטים ב ויסטה וזה לא נותן לי כי אין קודקים.

הורדתי K -LITE CODEC PACK. לא הייתה שום בעיה במהלך ההתקנה ובכל זאת - זה עדיין רושם שחסר לי קודקים.

יש לי כרטיס מסך 2900 PRO . הורדתי דרייבר מותאם לויסטה, התקנתי והוא נותן לי לבחור רק 800 על 600 או 1024 על 768

למה?

ועוד אחד -

יש לי AUDIGY 4 SE

הורדתי מהאתר של קריאטיב דרייבר, ועכשיו יש שמע בויסטה אבל עדיין לא מספיק טוב כי זה לא בכל 5 הרמקולים.

ניסיתי להוריד גם את ה MEDIA SOURCE כדי לשלוט על כל הבקרי שמע וזה לא מציג לי את זה כמו ב XP

אשמח מאוד לעזרה

תודה רבה

פורסם

איזה גירסה ? K -LITE CODEC PACK

פורסם
  • מחבר

לא מוצא כרגע את מה שהורדתי והתקנתי. אני כרגע ב XP

* אם יש לך גרסא שמתאימה לויסטה, אשמח ללינק.

* בקשר לשאלות האחרות יש לך תשובות בשבילי ?

פורסם

קודאקים לויסטה

http://fileforum.betanews.com/detail/1094057842/3

זה ידוע שיש בויסטה בעיות עם דריברים לכרטיסי קול במקרה הזה אין הרבה מה לעשות חוץ מלחכות לצערי

פורסם

אם יש לך דיסק מקורי של דרייבר לכרטיס קול - דרייבר שנתמך בויסטה כמובן הוא העדיף חובה להסיר את הדרייבר הקודם (UNINSTALL מלא)ת ולאחר התקנה לבקש מWINDOWS UPDATE לא לעדכן אוטומטית את הכרטיס (כי ויסטה חושבת שהיא יודעת הכי טוב - אבל תאמין לי היא לא) לרוב זה יעבוד.

בקשרלכרטיס מסך: אני מניח שאין לך מסך 15" אז כנראה שהדרייבר שהתקנת לא עובד טוב אצלך, תנסה לחזור גירסא או שתיים של הדרייבר אחורה (נמצא באתר היצרן) לכל כרטיס ישנה גירסת דרייבר מועדפת שרצה בין המשתמשים, תנבור קצת בפורומים שמדברים על הכרטיס שלך בויסטה, כבר תצמא אנשים שהיו במצבך ומצאו פתרון, בויסטה צריך לזכור שלא תמיד יש פתרון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים