עבור לתוכן

האם Microsoft Works \Windows Calender > בויסטה זה למעשה תחליף לכל האופיס ?

Featured Replies

פורסם

בויסטה פרימיום יש את שתי החבילות האלו Microsoft Works \Windows Calender

>>- שהן למעשה בעלות אותן תכונות \רוב התכונות של הכלים באופיס...מה ההגיון הכלכלי של מיקרו סופט ?

בכל מיקרה אם כבר יש לי אופיס 2003 במחשב הנייח (XP ) > ורוצה לסנכרן יומנים עם הנייד ( ויסטה)

האם אפשר לסנכרן את היומנים ביין אוטלוק 2003 ל Windows Calender?

אם לא ניתן > אז האם ישנה גירסת Windows Calender ל XP ?

שמעתי גם שיש למיקרוסופט יומן און ליין > האם אפשר לסנכרן איתו ברשת?

מי עושה כאן סדר עבור כולם.... ;)

THX :xyxthumbs:

פורסם

בויסטה פרימיום יש את שתי החבילות האלו Microsoft Works \Windows Calender

>>- שהן למעשה בעלות אותן תכונות \רוב התכונות של הכלים באופיס...מה ההגיון הכלכלי של מיקרו סופט ?

מיקרוסופט חייבת לשים משהו "בסיסי" במערכת ההפעלה כי המתחרה (נניח אפל) שמה גם. מה שכן, יש בעיות תאימות קשות עם ה-Works ולכן מהר מאוד אנשים רוצים אופיס. ואם יש להם כבר אופיס אז הם מתפתים לעבוד עם Outlook המלא נניח בגלל פיצ'ר אחד קטן שקיים בו אך לא קיים ב-OE/Windows Calendar-Mail.

אין לי מושג לגבי יתר השאלות שלך, סורי. הפתרון הנכון (לטעמי) הוא להשתמש באותה גרסת אופיס על כל המחשבים שברשותך. כל פתרון אחר נראה לי כמו להיכנס עם ראש בריא למיטה חולה.

יכול להיות שבעזרת Plaxo אפשר יהיה לסנכרן calendars ו-contacts וכו'...

http://www.plaxo.com/products

ממה שראיתי אומרים ש-Plaxo החינמית מאפשרת סינכרון של Outlook עם ה-calendar של Google/Yahoo/Windows Live. צריך לבדוק את הנושא הזה האמת... כי אם זה כך אז זאת עוד סיבה בשבילי להתחיל לעבוד עם Outlook במקום ממשק GMail.

פורסם
  • מחבר

ננסה ליבדוק ונדווח....הבעיה אצלי - אני עוד תקוע עם יצוא לוח השנה של האוטלוק לפורמט CSV או כל פורמט

הקובץ שם הוא בסה"כ 4 מגה > לא יודע מה הבעיה

ניסיתי להפעיל את הכלי הקיים במערכת ההפעלה לתיקון ה PST - וזה כותב שזה תקין

ניסיתי להקטין את הקובץ - ל2 מגה - וגם לא הצלחתי > כי הTOOL בנוי לעבוד עם קבצים הרבה יותר גדולים מ 4 מגה

בקיצור ...אני די תקוע עם כל הנושא הזה ( רציתי במקור לייצא אוטלוק מהנייח גוגל Calender > כדי שאוכל ליראות את הימן שלי גם בנייד)

פורסם

נסה למצוא מישהו עם אופיס 2007 ונסה שם להמיר את ה-PST שלך מאאוטלוק 2003 אל הפורמט של 2007, אולי משם תוכל לייצא בהצלחה אל CSV.

דבר אחר שהייתי מנסה זה את אותו תהליך אך עם אופיס 2003 נטול עדכונים כי אולי הבאג חדר לתוכנה במהלך תיקון באג אחר... קורה לעתים...

ואם שום דבר עדיין לא עוזר, אז תנסה לאתר איפה בדיוק הייצוא נתקע. אני די בטוח שהקובץ CSV נשמר באיזה מקום זמני בהרד דיסק תוך כדי ייצורו. אני משער שעם הכלי המתאים אפשר להתבונן בקובץ הזמני תוך כדי כתיבתו (כנראה ברמת הסקטור בהרד דיסק) ולהבחין בדיוק באיזה נקודה (חודש/שבוע/וואטאבר) הייצוא נתקע. מוחקים ידנית את המידע הבעייתי ומנסים לייצא שוב. או שאם יש דרך נוחה אחרת לנקות מידע מחודשים שלמים אז עושים זאת על קובץ גיבוי ולאט לאט מאתרים איפה המידע ה"תוקע".

או שאולי יותר קל - בטח יש כלים צד גימל שמתרגמים PST אל פורמטים אחרים. זו גם השערה. חפש בגוגל convert pst to ical או אפילו שוב convert pst to csv (הדגש על צד גימל).

בדרך כלל מי שמתעקש בסופו של דבר מוצא פתרון.

פורסם
  • מחבר

כן חשבתי כבר על קובץ/פגישה שיוצרת באג - לכן ניסיתי ליצא יום אחד! וגם לא עזר

וניסיתי לתקן את כל קובץ ה PST - כנ"ל - לא עזר

ננסה - כמו שהצאת כלי חיצוני להמרת PST ל CSV

נדווח אם הצליח

THX

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים