פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים יש לי את המחשב הנל עם xp וחשבתי לקנות את ויסטה ultimate כי אני יכול להשיג אותו ב150 שח אז רציתי לדעת אם זה מאט לי את המחשברציתי לדעת אם כדאי גם לקנות אבל לחכות להתקנה על לsp1 ואז לשים במחשב.מה דעתכם??P4 3GHZ PRESSCOT2ghz ddr2 667mhzxfx 7600gtהמפרט בצד <-
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים 150 ש"ח? זו אכן מציאה... אין לי מושג איך אתה תשיג אותו ככה,בעיקרון הייתי קונה אותו אבל רק לעתיד לא לעכשיו, עכשיו תישאר עם XP [אני משער שיש לךXP]ואחרי שתשדרג/תקנה מחשב חדש, רק שים וויסטה, כי עדיף לך מחשב חזק יותר מזה בשבילה..בעיקרון, היא תחזיק אותו בלי בעיה, אבל עדיף שיהיה לך תמיכה מהכרטיס מסך גם ב-DX10 בשביל משחקים[אני לא מבין בכרטיסי מסך ואני משער שהוא לא מותאם ל-DX10],אם אתה לא גיימר, אז בכלל ביינתים לא מומלץ לשדרג, אין סיבה לשדרג לפחות..בהצלחה בהחלטה!
פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים https://www.scool.co.il/itu/index.asp?id=1066אתה מתכוון למבצע מורים?שווה באמת לקנות שיהיה בלי שום קשר לקראת השדרוג הבא,אי אפשר לדעת כמה זמן המבצע הזה יהיה.לא מומלץ לשדרג,כרגע אין שום ערך מוסף בויסטה חוץ ממשק נוצץ.XP כרגע מספיקה בהחלט לכל השימושים.
פורסם 2007 באוקטובר 1218 שנים מחבר אז כרגע אני לא משדרג ואני אקנה משם באמתאבל רציתי לדעת אם אני משתמש בשדרוג האם הוא משתמש בקבצים של xp או מחליף את כל הקבצים ומוחק את אלה של xp
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.