עבור לתוכן

מנסה לייצא את קובץ יומן האוטלוק לפורמטxsl/csv- וזה ניתקע בהתחלה ...כל הזמן!

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע למה ?

ניסיתי ליצא חודש

או שבוע

או יום

לא משנה מה - תמיד ניתקא לי אחרי 15% מהתהליך

והתוכנה(אוטלוק - מפסיקה להגיב!)

אני כבר מישתגע - למה!!! ???

פורסם

תתקין עדכונים הכי חדשים לאופיס שלך. ואם עדיין בעיה, תצטרך למצוא כלים לשחזור PST כי הוא כנראה קצת מושחת (גם אם נראה שמתפקד כמו שצריך ממבט ראשון)

פורסם
  • מחבר

תתקין עדכונים הכי חדשים לאופיס שלך. ואם עדיין בעיה, תצטרך למצוא כלים לשחזור PST כי הוא כנראה קצת מושחת (גם אם נראה שמתפקד כמו שצריך ממבט ראשון)

תודה על התשובה :xyxthumbs:

1. איך אני מקין עידכונים ? לאופיס 2003 ?...הרי אין תוכנת שליטה כללית על כל האופיס

היכן מוצאים ?

2. אתה יכול להמליץעל כלי תיקון אמין וטוב ? כדי שלא יזיק לי לקובץ PSD ( באמת שכרגע הכל ניראה תקין לגמרי באוטלוק שלי)

THX

פורסם

אפשר לעדכן את אופיס דרך update.microsoft.com

רק צריך לקחת בחשבון שעדכונים יכולים לחרבש את האופיס אז תהיה מוכן לגרוע מכל. תכין דיסק התקנה של אופיס וגבה כל דאתא שקשור לכל אופיס.

אני לא יכול להמליץ על כלי מסוים (כי אין לי ניסיון ישיר/עקיף עם כלי שכזה) אך חיפוש מהיר בגוגל ל-Outlook PST repair מצא לי לינק ראשון מעניין:

http://www.slipstick.com/problems/scanpst.asp

מומלץ לגבות ידנית לפני שימוש בכל כלי הצלה שהוא: מצא את התיקייה בה יושב ה-PST וגבה את התיקייה כולה. אולי למישהו אחר פה יש המלצה אישית על כלי הצלה צד גימל ל-PST.

דבר אחרון שהייתי אישית עושה זה הולך לפורום אופיס בתפוז. מסתובבים שם כמה תותחי אופיס שיוכלו לעזור יותר ממני.

פורסם
  • מחבר

THX :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים