פורסם 2007 באוקטובר 1018 שנים שלוםשאני מעדכן את ה window אחרי זה אני לא מעונין לעשות restart אבל כל 20 דקות ההודעה שוב קופצת איך למנוע ממנה לקפוץ?
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים טוב אני לא לוקח אחריות על הפעולה הזו אבל רצית תקבל לך לSTART ואז RUN ותרשום gpedit.mscעכשיו תכנס לADMINISTARTIVE TEMPLAETSהראשון שאתה רואה מלמעלהואז לך לWINDOWS COMPONENTSושם ל WINDOWS UPDATEותשנה את הKEY של NO AUTO RESTART AFTER WINDOWS UPDATE בהצלחה
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים אם כבר עדכנת את המחשב , תעשה RESTART. העדכונים של הווינדוס לפעמים קריטיים .
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים אם כבר עדכונים אוטומטייםזה בסדר שאני לא מוריד עדכונים אוטומטיים בכלל ? כאילו הפסקתי את זהפעם בכמה חודשים אני מעדכן את המחשב בעדכונים אוטומטיים, זה לפחות טוב ?
פורסם 2007 באוקטובר 1818 שנים ^ לא!אם כבר ביטלת, לפחות תבדוק פעם בשבוע, לא כזה קשה.חוצמיזה, למה לבטל?מקסימום תגדיר שרק יודיע לך שיש עדכונים בלי להוריד אותם ללא אישור ממך, ככה אני עושה.שלוםשאני מעדכן את ה window אחרי זה אני לא מעונין לעשות restart אבל כל 20 דקות ההודעה שוב קופצת איך למנוע ממנה לקפוץ?תעצור את Automatic Updates Service.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.