עבור לתוכן

בעיה עם הדיסק הקשיח שלי (הצילו)

Featured Replies

פורסם

אני והמזל שלי

יש לי דיסק קשיח 320 ג'יגה עכשיו קבל הנתונים שלו יצא

כיביתי את המחשב והחזרתי ועכשיו הוא מראה לי את זה שאני מנסה להכנס מה עושים? כל הדברים שלי שם

123.JPG

פורסם

יש לך בפנים מחיצות?

פורסם

מה בעסה מזל? אם רק השתחרר הכבל אז 100% יש דרך להציל את המידע (אם לא פירמטטת כבר). תתחיל לחפש recovery software או תעסיק טכנאי מוכשר שמבין עניין. ההסכם שלך עם הטכנאי צריך להיות: אתה לא מצליח להציל מידע, אתה לא מקבל גרוש. טכנאי הגון יגיד: נו פרובלם, חמוד. כמו כן שהטכנאי יביא איתו הרד דיסק כי אסור לגעת בהרד דיסק המקורי בניסיונות ההצלה... זה חוק בסיסי בהצלת מידע.

פורסם
מה בעסה מזל? אם רק השתחרר הכבל אז 100% יש דרך להציל את המידע (אם לא פירמטטת כבר). תתחיל לחפש recovery software או תעסיק טכנאי מוכשר שמבין עניין.

תמיד יש דרך להציל את המידע , יש חברות שמתמחות בשחזור והמחירים הם בסביבות ה500 דולר.

תוכנות שחזור ביתיות עובדות די טוב כשמחקת קבצים או פירמטת דיסק , כשטבלת הקבצים נדפקה (וככה זה נשמע) הסיכויים לשחזר את המידע די קלושים.

ההסכם שלך עם הטכנאי צריך להיות: אתה לא מצליח להציל מידע, אתה לא מקבל גרוש. טכנאי הגון יגיד: נו פרובלם, חמוד. כמו כן שהטכנאי יביא איתו הרד דיסק כי אסור לגעת בהרד דיסק המקורי בניסיונות ההצלה... זה חוק בסיסי בהצלת מידע.

1. גם אם הוא היה רוצה להשתמש בדיסק המקורי הוא לא היה יכול.

2. היית מת ,

הוא לא הגיע אל הלקוח? הוא לא השקיע זמן בלאבחן את התקלה? הוא לא תפס עמדה במעבדה שלו כדי לנסות לשחזר? אחרי שהוא לא הצליח הוא לא שוב פעם חזר אל הלקוח כדי להחזיר לו את הדיסק?

עזוב את הדלק בנסיעות , יש פה מרכיב של זמן ובהתעסקות שלו עם הדיסק הוא יכל להיות אצל לקוח אחר עם תקלה אחר ולקבל תשלום על על הזמן שלו.

טכנאי הגון לא יבטיח תוצאות שהוא לא יודע שהוא יכול לספק , הוא יגיד מה הסיכויים ואתה כלקוח תצטרך להחליט אם אתה רוצה לשלם.

פורסם

לא נשמע לי שטבלת הקבצים נפגמה. יותר נשמע לי שהגדרת ההרד דיסק נפגמה וקינפוג קטן ב-Disk Management מתקן את זה. תוכנת שיחזור היתה כמעט בטוח מתקנת את זה.

לגבי העסקת טכנאי - אדם שנותן שירות צריך לדעת בבירור שאם הוא לא מסוגל לתקן את הבעיה, אף אחד אחר בתחום שלו לא יהיה מסוגל לתקן את הבעיה, לכן לי אישית לא תהיה שום בעיה להבטיח למישהו שאתקן לו את הבעיה או שהוא לא ישלם לי אם היא לא מסודרת לשביעות רצונו. למה? כי אולי מקרה אחד לאלף לא אוכל לתקן את הבעיה ויש מה שנקרא בעסק: "מוניטין" ו"תקציב פרסומי". תכניס את הדלק והזמן (שהזכרת) לאותו מקרה אחד לאלף באותן שתי קטגוריות.

עכשיו... אם אתה לא מסוגל להבטיח שלפחות 999 מתוך 1000 אפיזודות שלך מול מחשב אתה מציל את המידע או מתקן את הבעיה, אז מבחינתי אתה לא טכנאי מוכשר מספיק ולכן אחפש מישהו אחר שאולי יגבה ממני יותר כסף אך יציל לי את המידע ולא יספר לי סיפורי מעשיות "אי אפשר להציל בלי לשלם $500 לחברת שחזור מידע".

מי שמבין משהו מעצמו יודע שהולכים לחברת שחזור מידע כאשר הדאתא נדרס בחלקו או נפגם קשות פיזית - טבע במים, נשרף, נפל על הרצפה וכו'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים