פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים שלום רביש לי כרגע מחיצה c ריקה ומחיצה d עם ויסטהאני עכשיו רוצה להכניס את הדסיק של האקס פי ולתהקין אותו על כונן cהאם תהיה בעיה עם זה ?אם זה יעבוד ואחרי זה תהיה לי אפשרות לבחור בין ויסטה לאקס פי זה יהיה מעולה אם לא אז אני אוצה למחוק את הויסטה מכונן dזה יהיה בעייתי ?תודה מראש
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים לשאלתך הראשונה, לא.לשאלתך השנייה, תמיד שמותקנות שני מערכות הפעלה יש אפציה לבחור מערכת לפני הבוט...
פורסם 2007 באוקטובר 718 שנים מחבר לשאלתך הראשונה, לא.לשאלתך השנייה, תמיד שמותקנות שני מערכות הפעלה יש אפציה לבחור מערכת לפני הבוט...אז רגע....אני מתקין עכשיו אקס פי....הוא לא ימחוק לי את הבוט של הויסטה ?עריכה:טוב התקנתי את האקספי פועל מעולה טוב לחזור אליו אבל עכשיו אין לי אפשרות לבחור את הויסטה שאני מדיליק את המחשב ? איך אני מסנדר את זה ?
פורסם 2007 באוקטובר 818 שנים עכבר ימני על מחשב שלי > מאפיינים > מתקדם > בהפעלה ושיחזור סמן V ב זמן להצגת מערכות הפעלה וקבע את הזמן...
פורסם 2007 באוקטובר 918 שנים מערכת הבוט של הXP ושל הויסטה שונות ובגלל זה הXP "דרס" את הבוט של הויסטה ולא מזהה אותה לאחר מכן.תשתמש בתוכנה: http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/EasyBCD.shtml
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.