עבור לתוכן

איך אני מוסיף למחשב תמיכה בשפות שונות כמו יפנית?

Featured Replies

פורסם

כאשר אני מעתיק טקסט ביפנית ומדביק בכתבן קובץ TXT, זה לא מדביק טוב אלא יוצא לי רק מרובעים.

נכנסתי להגדרות השפה(ראו תמונה מצורפת להודעה), וסימנתי 2 שורות שרשום בהם יפנית אך זה לא עזר, שוב מרובעים.

האם עשיתי משהו לא טוב? אולי פיספסתי משהו ?

באופיס 2003 ניתן לשמור יפנית ורוב השפות אך אני מעוניין לשמור בקובץ TXT.

שפות: עברית, אנגלית, ערבית, רוסית מוצגות ונשמרות בלי בעיה בעורך הטקסט(כתבן).

יפנית, סינית, אמהרית וכו' לא עובד.

תודה רבה לעוזרים.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה צריך לסמן אפשרות להצגת השפות האלה... (תראה תמונה)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אתה צריך לסמן אפשרות להצגת השפות האלה... (תראה תמונה)

בעעע איך שכחתי את זה.. תודה רבה לך אני אלך להתקין כעת. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יפנית עובד מעולה תודה רבה!

אך אני מעוניין להוסיף שפה נוספת, אמהרית(שפה אתיופית) ואני לא מוצא ברשימת השפות בהגדרות השפה שבלוח הבקרה.

מישהו אולי יודע?

תודה רבה.

נ.ב - לא מספיק להתקין רק פונטים כי אני לא רוצה שהשפה תוצג רק באתרים אלא גם שאוכל להעתיק ולהדביק שפה אמהרית

בכתבן ובשאר התוכנות כמו שעבד לי עם השפה היפנית.[br]פורסם בתאריך: 26.09.2007 בשעה 15:28:04

אך אני מעוניין להוסיף שפה נוספת, אמהרית(שפה אתיופית) ואני לא מוצא ברשימת השפות בהגדרות השפה שבלוח הבקרה.

מישהו אולי יודע?

תודה רבה.

נ.ב - לא מספיק להתקין רק פונטים כי אני לא רוצה שהשפה תוצג רק באתרים אלא גם שאוכל להעתיק ולהדביק שפה אמהרית

בכתבן ובשאר התוכנות כמו שעבד לי עם השפה היפנית.

כאשר אני נכנס למיפוי תווים האמרית מוצגת שם כראוי אך כאשר אני מעתיק משם ומדביק בכתבן, זה לא עובד, יוצא לי מרובעים.

בשאר השפות, יפנית וסינית וכו' ניתן להעתיק ולהדביק בכתבן שלי שום בעיה.

מישהו יודע איך מביאים לתמיכה באמהרית בכתבן ובשאר התוכנות?

תודה. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מישהו אולי יודע?

תודה רבה.

בכתבן ובשאר התוכנות כמו שעבד לי עם השפה היפנית.[br]פורסם בתאריך: 26.09.2007 בשעה 15:28:04

כאשר אני נכנס למיפוי תווים האמרית מוצגת שם כראוי אך כאשר אני מעתיק משם ומדביק בכתבן, זה לא עובד, יוצא לי מרובעים.

בשאר השפות, יפנית וסינית וכו' ניתן להעתיק ולהדביק בכתבן שלי שום בעיה.

מישהו יודע איך מביאים לתמיכה באמהרית בכתבן ובשאר התוכנות?

תודה. :xyxthumbs:

מישהו יודע? :nixweiss:

פורסם

הקפצה מותרת רק אחרי 24 שעות, בגלל שזה קרוב לזה אני לא נותן אזהרה אבל בכל זאת אני נועל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים