עבור לתוכן

הויסטה מראה לי שיש לי מעט זיכרון זמין

Featured Replies

פורסם

הויסטה זולל לי את כל הזיכרון!

מה לעשות איתו? יש המלצות?

אני מבקש, רק עניני, לא לענות לי "זרוק אותו לפח וקח XP/OSX/LINUX/BSD/DOS/OS2 וכו'.....

תודה

פורסם

אשמח אם תוכל להעביר כמה נתונים טכניים לגבי המפרט שלך(מעבד,זכרון,כ.מסך וכדו'...).

התייחסתי לבעיית איטיות בגדול בויסטה ולאו דווקא לחוסר בזכרון זמין.

1.להרחיב זכרון

2.להוריד שירותים מיותרים/או כאלה שניתן להסתדר בלעדיהם מהSTARTUP והSERVICES

3.לבטל את ממשק הAERO

4.להריץ בדיקת אנטיוירוס ורוגלות - אם מדובר באיטיות יתר מהרגיל(לאו דווקא התייחסתי לעניין הזכרון).

5.לבדוק דגם של כ.מסך - יש כרטיסים שחולקים את הזכרון הפנימי עם המחשב ולכן יש לבדוק אם ניתן לבטל את באיזשהיא צורה.

6.להתקין את כל העדכונים האחרונים של ויסטה כולל הreliability והperformence.

7.לוותר על ויסטה ולחזור לXP - פה בטוח יהיה שיפור בביצועים.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לא יותר מידי עזר.

מדובר במחשב נייד, לא יודע בדיוק איזה.

הוא חדש כך שאין עליו יותר מידי שטויות.

כל מה שרציתי זה לדעת איך מצמצמים שימוש מופרז בזיכרון, זה די מעצבן שרואים כל הזמן שיש 20% פנויים בערך

פורסם

איזה מחשב\ דגם\משהו?,זרוק איזה עצם.

במיוחד שמדובר במחשב נייד יש מלא BLOATWARE וכל מיני שטויות שרצות ברקע שאין בהם צורך.

ושמדובר בויסטה היום כבר יש דרישה ל2 ג'יגה זכרון פנימי - כי ויסטה באמת כבדה,אז שוב או שתנסה להוריד כמה דברים או להעלות פרטים על מה שרץ ברקע כדי שנעזור או שתרחיב זכרון ותראה שיפור משמעותי לדעתי או שתחזור לXP ואז כבר ירוץ לך הרבה יותר חלק זה בטוח.

פורסם

אני הייתי מאוד שמח לראות שתמיד יש לי 20% פנויים בזיכרון, גם כשאני מריץ תוכנות כבדות יחסית. לי זה היה אומר שמערכת ההפעלה שלי יודעת מתי לבזבז את הזיכרון סתם בשביל להאיץ אותי בכמה אחוזים קטנים כשאני מריץ רק דברים קלים, אך היא גם יודעת לקחת מייד את הזיכרון המבוזבז ולנצל אותו יותר בחוכמה עבור תוכנה כבדה רק כשאני מריץ אחת כזאת...

אחרי שאמרתי את זה (having said that), אני ממליץ לך לחפש בגוגל משהו כמו windows vista tweaking ואני די בטוח שתמצא המון מידע איך להפחית את העומס של ויסטה.

פורסם

תנסה אולי להגדיל את הזכרון הוירטואלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים