עבור לתוכן

האם מישהו פעם ניסה את "ניסוי האורז"? זה עבד לחבר שלי! ---יום 3 עבר! (מתוך 7)----

Featured Replies

פורסם

איך מייקרוסופט יכולה לאתר רשיונות בלתי חוקיים אם זה "משדר" רק לכמה עשרות מטרים?

הם יבואו לחנייה שלך?

כמו שאמרתי - זו היתה שמועה. מצד שני - זה אפשרי. (אחרי הכל, גוגל עברה בכל סן-פרנסיסקו כדי לעשות "צילומי תלת-מימד" בשביל google earth).

• תגובות 80
  • צפיות 12.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עדיין נשמע לי מוזר

פורסם

שמו לב כמה קרובה האנטנה וכמה מטושתשת התמונה שמתקבלת...

פורסם

פשש אחי סוף סוף ראיתי אותך מגיב בעברית

בקשר לאורז כדי להוכיח שזה באמת נכון צריך לעשות ניסוי סגור שיהיה בכלים זהים ואותו אורז לא ארז מהאמצע ובשני אורז מלמטה כי זה אורז עם פחות מים ובלה בלה..

פורסם

כדי שניסוי יהיה אמין לא ממש מספיק שהאורז יהיה פחות או יותר אחיד.

צריך שתהיה קבוצת מדגם נייטרלית (שלא כתבו עליה כלום), וצריך לעשות את הניסוי יותר מפעם אחת.

והאמת גם אם מישהו יעשה את כל זה והניסוי יעבוד לו אני עדיין לא אאמין שזה באמת עובד אלא שהייתה אצלו איזשהי שגיאה שיטתית באופן שהוא עשה את הניסוי.

(עדיין offtopic)

yonir- אם מייקרוסופט היתה רוצה, היא היתה יכולה להכניס את זה לתוך מערכת ההפעלה. בהבדל משידור באינטרנט שאי אפשר להסתיר אותו, את המידע שאפשר היה להעביר דרך המסך היה אפשר לגלות רק עם ציוד מיוחד (ויקר) וצריך גם היה לדעת לחפש אותו.

חוץ מזה, הם כבר שמים trojan במערכת ההפעלה שלך. קוראים לו WGA.

לtrojan שנקרא WGA יש EULA או משהו בסגנון, בניגוד למשהו שמשדר מידע מהמחשב שלך בלי ידיעתך, ועל זה בהחלט אפשר לתבוע.

ולא התכוונתי שמישהו יגלה שהם שמו במערכת ההפעלה סתם ככה אלא שהמידע יודלף או שישימו לב לעובדים שלהם שנמצאים בחצר של בניין של חברה עושים דברים לא ברורים - משהו כזה. אם הם היו משתמשים בזה בשביל לחשוף משתמשים פיראטיים (ולא איזה מבצע חד פעמי סודי במיוחד בשביל לתפוס בן אדם יחיד) אני בטוח למדי שזה היה קורה די מהר.

פורסם

but the EULA's are long, like really long, like fucking John Grisham books long.

if people read the EULA, we all would have been upgrading right now from win 95 to 98.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים