פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים בימים האחרונים אני כל פעם מקבל שגיאה של ,run a dll as an appוזה פשוט משתק לי את כל המחשב האינטרנט מתנתק וכל התוכנות הפעילות אלו הפרטים של השגיאה ,appname : rundll32.exe appver : 5.1.2600.2180mod name : udaprop.dllmod ver: 1.0.2.2יש למישהו מושג מה זה הדבר הזה? ניסיתי גם לחפש בגוגל ולא הבנתי איך אני פותר את זה.
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מחבר סליחה שאני מקפיץ..אבל הבעיה לא נפתרה..כל פעם שאני מפעיל את המחדש מחדש יש את השגיאה הזומה עושים ?
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים התקנת דרייברים או דברים חדשים?ניסית להחליף את הקובץ rundll32.exe מהדיסק של המערכת?ניסית לעשות שיחזור מערכת? סריקות של ווירוסים רוגלות, וכו?
פורסם 2007 באוגוסט 1818 שנים מחבר סריקות של וירוסים - הקספרסקי עושה לבד כל הזמן.אני מבצע כל הזמן סריקות עם ad aware 7 ועם i hackjthisמה עוד אפשר לעשות ?מה אתה אומר לקחת את ה rundll המקורי מהדיסק התקנה ולחליף עם הקובץ הנוכחי בפעולה פשוטה של העתק הדסק?אני פוחד שזה ידפוק לי את המערכת.לא חשבתי על שחזור מערכת..והבעיה כבר קיימת 4 ימים ,ולא התקנתי דרייברים.
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים מחבר מישהו יכול לתת קצה חוט ?אולי זה קשור ל startup ב msconfig ?אני מעלה תמונת מסך של הסטארט אפ מישהו יכול לומר לי עם כל הדברים שמסומנים שם בוי אמורים להיות שם ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוגוסט 2018 שנים אני חושד ב NWIZ.בכל מקרה, הדרך לברר זה להוריד על פעם משהו אחד, ולעשות רסטרט עד שתגלה מה עושה את הבעיה.גם הראשון לא נראה מוכר.אה, ובמיוחד השני, יש לך מושג מה זה?בכל מקרה, אני בטוח שזה לא קשור לקובץ RUNDLL עצמו, אלה למה שמנסה לפנות אליו. בעיה ברגיסטרי או סטארטאפ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.