עבור לתוכן

Windows Vista Ultimate UPG ב-99 ש"ח - כדאי?

Featured Replies

פורסם

בהסתדרות המורים יש אפשרות לקנות ויסטה במחיר מאוד מוזל (משהו כמו 99 ש"ח אם אני לא טועה)

הקאטצ' היחיד הוא שמדובר בגרסת Upgrade, ועל זה יש לי שאלה (הם לא ממש מספקים תשובות מספקות):

האם כשארצה בעתיד לפרמט את המחשב, אני אהיה חיב להתקין XP ואז להתקין Vista או שמספיק שאכניס את הדיסק של ה-XP בתחילת ההתקנה לצורך אימות?

מתישהו, אני בטוח לא ארצה להתקין יותר XP ולהישאר עם ויסטה בלבד על המחשב, ואני לא רוצה שתהיה לי הגבלה כזו.

פורסם

אתה מורה? סחטיין :D

לנושא, מצד אחד, בגלל שאתה מדבר על גרסת הUPG מן הסתם שמשדרגים את הXP, אז אני חושב שלא תוכל להתקין ויסטה לאחר פירמוט בלי להתקין את הXP,

מצד שני, אני לא מאמין שמיקרוסופט כ"כ מפגרים כדי לגרום לנו להתקין מערכת הפעלה נוספת לפני התקנת הויסטה, יש פה איזה קאטץ'.

פורסם

אתה מורה? סחטיין :D

לנושא, מצד אחד, בגלל שאתה מדבר על גרסת הUPG מן הסתם שמשדרגים את הXP, אז אני חושב שלא תוכל להתקין ויסטה לאחר פירמוט בלי להתקין את הXP,

מצד שני, אני לא מאמין שמיקרוסופט כ"כ מפגרים כדי לגרום לנו להתקין מערכת הפעלה נוספת לפני התקנת הויסטה, יש פה איזה קאטץ'.

אם אני לא טועה.. צריך להכניס את הדיסק של vista ואז הוא מבקש את הדיסק של ווינדוס קודם, אני לא בטוח שבהכרח צריך XP אפשר גם גרסאות קודמות.. להשים את הקוד של אותו ווינדוס ואז להחזיר חזרה את הדיסק של vista והתקנה רגילה..

ממה שזכור לי.. מקווה שעזרתי :xyxthumbs:

פורסם

אני הזמנתי מהם שתי ערכות שונות (לשני מורים).

האחת XP ואופיס 2003 בעברית והשניה באנגלית.

בעקרון הרשיון שמקבלים הוא לעדכון אבל בגרסה העברית שהזמנתי הדיסקים שהגיעו היו הגרסה המלאה

ובגרסה האנגלית הגיעו גם בגרסה המלאה והגיע עוד דיסק של XP 64 bit מלא כמובן עם סריאל שונה מה32.

דוד שלי הזמין את הגרסה העברית ולו הגיעו דיסקים של עדכון.

אני מאמין שזה די רנדומלי הדיסקים שמקבלים ככה שיכול להיות שתקבל את הגרסה המלאה.

פורסם

אוקיי, מסתבר שזה אפשרי בלי הדיסק של XP, אבל זה דורש להתקין את הויסטה פעמיים, הנה ההוראות:

1. Boot from the Windows Vista Upgrade DVD and start the setup program.

2. When prompted to enter your product key, DO NOT enter it. Click Next and proceed with setup. This will install Windows Vista as a 30-day trial.

3. When prompted, select the edition of Vista which you have purchased and continue with setup.

4. Once setup has been completed and you have been brought to the desktop for the first time, run the install program from within Windows Vista.

5. This time, type in your product key when prompted.

6. When asked whether to perform an Upgrade or Custom (advanced) install, choose Custom (advanced) to perform a clean install of Vista. Yes, this means that you will have to install Vista for a second time.

7. Once setup has completed for the second time, you should be able to activate Windows Vista normally. You can also delete the Windows.old directory which contains information from the first Vista install.

פורסם

אז זה ממש לא נורא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים