עבור לתוכן

ביקורת: נגן "הכל כלול" (יש גם סרט)

Featured Replies

פורסם

איזה השקעה על מדריך אבל הנגן עצמו ג'נרי ולא ממש איכותי

• תגובות 38
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

איזה השקעה על מדריך אבל הנגן עצמו ג'נרי ולא ממש איכותי

נכון, זה אכן נגן ג'נרי...

אבל אני אומר לך איכות פצצה לפנים! שלא נדבר על איכות הסרט וגודל המסך!!! :o

פורסם

שמע

אתה עושה סקירות לא רע

רק שהסקירה הלא רעה היא על מכשיר ר-ע, מנסיון אישי.

ברגע שתנסה מכשיר איכותי באמת (אהמ אהמ meizu M6 אהמ אהמ iAudio D2) תבין עד כמה זבלי ה "IKO" כביכול הזה.

גועלנפש עם אוזניות ב 20 שקל.

אם עשית את הסקירה עם האוזניות המסופקות ואתה טוען שאיכות הסאונד "פצצה", אני ממליץ לך לבקר בקרוב אצל רופא אף-אוזן-גרון.

פורסם

לא מבין למה לזרוק עוד כסף על דברים כאלה אם אתה יכול לקבל את אותו דבר וגם יותר טוב שיש לך את הכל בפלאפון.

אישית לא הייתי משקיע אפילו 50 שקל על דבר כזה וגם אם בחינם היו מביאים הייתי זורק אותו למישהו אחר.

יש לי אישית (נוקיה 6288) את כל בפלאפון, עם ג'יגה וגם פלאש במצלמה..

חבל לזרוק כסף.

פורסם

איכות סאונד מעולה' date=' בהבטחה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

גם באוזניות וגם ברמקולים, פשוט מהנה ;)

[/quote']

אתם סתם זורק מילים מפוצצות ללא כיסוי ! כדי לדעת איכות מהיא אתה חייב להתנסות עם דברים איכותיים באמת על מנת שיהיה לך אמת מידה אמינה בנוגע לאיכות

ואת זה אין לך.

זה כמו שמישהו יסע כל החיים שלו על לאדה , יעשה ביקורת ויסיק שזו המכונית הכי טובה בעולם בלי שחווה בחיו נסיעה על רכב איכותי באמת כמו פרארי\בנטלי\מייבך...

נגן מעולה? אולי לליגה הנמוכה ביותר וגם אז לא בטוח שזה שווה את הכסף

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כל הכבוד על הסקירה המושקעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למרות שלא היה לי כוח לקרא הכל

פורסם

למה להקפיץ תארד שהתגובה האחרונה שלו הייתה בתאריך 7.09.2007 :screwy:

פורסם

מה הבעיה שלך??????????

עכשיו ראיתי את זה ואהבתי את מה שהוא עשה!

ואני מבקש את סליחתך על שלא יצא לי לראות את ההודעה סמוך ליציאתה

פורסם

יש מדור מיוחד בגיהנום בשביל אנשים כמוך שמקפיצים דיונים עתיקים.

ועכשיו ברצינות, את החוקים קראת?

פורסם

LOL

שלושה אנשים הולכים לגיהנום, כשהם עולים השמיימה הם שואלים אחד את השני למה הוא הגיע לגיהנום?

הראשון משיב - אני רוצח סדרתי, ושני האנשים משיבים לו. אז כנראה שהגעת למקום הנכון.

השני משיב - אני הייתי מנהיג כנופייה באפריקה שרצחה מאות אנשים שלא הסכימו לעשות את מה שציוונו עליהם, אם כך גם אתה במקום המתאים עונים לו שני האנשים האחרים

השלישי משיב - אני כאן בגלל שהקפצתי תארד משנת 2007 בשנת 2008 בפורום HWZ, שני האנשים האחרים מסתכלים עליו בתדהמה "מה ובגלל זה אתה כאן?" "לא רצחת כמה אנשים בנוסף לזה?" , לא מה פתאום... הם פשוט נורא מקפידים על החוקים שלהם שם :police: משיב השלישי.

העניין הוא שהתארד הזה היה מסריח מההתחלה עם ילד טיפש שלא מבין מהחיים שלו ואז עוד אידיוט שמקפיץ את הדיון המיותר הזה כשהוא משבח את אותו האידיוט הראשון והוא עוד אפילו לא קרא את החרא שהראשון רשם.

בקיצור אני כבר לא יודע מי יותר אידיוט כאן. ???

פורסם

LOL

שלושה אנשים הולכים לגיהנום, כשהם עולים השמיימה הם שואלים אחד את השני למה הוא הגיע לגיהנום?

הראשון משיב - אני רוצח סדרתי, ושני האנשים משיבים לו. אז כנראה שהגעת למקום הנכון.

השני משיב - אני הייתי מנהיג כנופייה באפריקה שרצחה מאות אנשים שלא הסכימו לעשות את מה שציוונו עליהם, אם כך גם אתה במקום המתאים עונים לו שני האנשים האחרים

השלישי משיב - אני כאן בגלל שהקפצתי תארד משנת 2007 בשנת 2008 בפורום HWZ, שני האנשים האחרים מסתכלים עליו בתדהמה "מה ובגלל זה אתה כאן?" "לא רצחת כמה אנשים בנוסף לזה?" , לא מה פתאום... הם פשוט נורא מקפידים על החוקים שלהם שם :police: משיב השלישי.

העניין הוא שהתארד הזה היה מסריח מההתחלה עם ילד טיפש שלא מבין מהחיים שלו ואז עוד אידיוט שמקפיץ את הדיון המיותר הזה כשהוא משבח את אותו האידיוט הראשון והוא עוד אפילו לא קרא את החרא שהראשון רשם.

בקיצור אני כבר לא יודע מי יותר אידיוט כאן. ???

ענק!

פורסם

אם המשטרה הייתה מקפידה על הסדר כמוכם המדינה הייתה נראית טוב יותר...

ולענין

מה הקשר על איכות הביקורת והתגובה שלי?

בסה"כ הוא השקיעה, והרבה. על זה מגיע לו קרדיט. אם הסקירה על מכשיר ירוד לדעתכם, או לא רצינית, קדימה תרימו ת'כפפה ותעשו משהו יותר טוב!

פורסם

גם אני משקיע הרבה כשאני הולך לשרותים, לא שוכח איזה בלייזר ונייר טואלט ... הכול, אבל עדיין תמיד יוצא אותו החרא.

כשמבקר מבקר מוצר מסויים חייבת להיות לו אמת מידה, ולאידיוט הזה אין שום אמת מידה. זה לא משנה הכמות של זיוני השכל שלו על המוצר אם המסקנות שהוא מגיע אליהם פשוט מנותקות מהמציאות.

תראה את הביקורות באתר הזה, א"ב של כול ביקורות זה להשוואת את המוצר למוצרים דומים.

פורסם

א, אני לא רוצה שהדיון ינעל כי הוא בחתימה של אור

ב, זכותו של אור לכתוב את הביקורת איך שהוא רוצה ועל מה שהוא רוצה, וזכותך או זכותכם לא לאהוב את הביקורת

ג, זאת לא מתימרת להיות ביקורת כמו הביקורות האחרות שאתה משווה אליהם ולכן אין מה להשוות בינהן לטוב ולרע

ד, לא אמרתי אף פעם שאני מקבל או לא מקבל את הביקורת, אבל אני בטוח שלאור צפון עתיד מזהיר

ה, למה אתה חושב שמותר לך לקרא למישהו אידיוט?

פורסם

א. אז ?

ב. זאת לא ביקורת. זה סתם זיוני שכל על מוצר עלוב.

ג. אז למה היא מתיימרת להיות? יש סטנדרטים מסויימים בכול מקום שאנשים התרגלו אליהם, אם הוא רוצה אני בטוח שיש גם פורום באתר של ערוץ הילדים\הופ.

ד. אם זה היה תלוי בך עוד היית מביא לו את פרס פוליצר.

ה. תקרא שוב את מה שכתבתי לשם שינוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים