פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים חברים שלום אני נואש נגשתי ההבוקר לבדוק דוא"ל ואני רואה על המסך הודעה הר"מ ולא ניתן להכנס למערכת ההודעה הר"מ (יש לי חלונות XP ) WINDOWS ROOT/SYTEM32/HAL.DLL PLESASE RE UNSTALL A COPY OF THE ABOVE FILE אנא הנחו אותי מה עושים יש לי חומר חשוב האמצע העבודות שלי דחוף כי אני טס היום ב' ואניצריך החומר בברכה
פורסם 2007 באוגוסט 418 שנים האופציה הקלה תהיה לקפוץ למישהו להעתיק את הקובץ ולקוות שזה יפעל , אם זה לא יפעל אז להיות נואש ולשבור את הראש ! שבוע טוב
פורסם 2007 באוגוסט 518 שנים תעשה בוט מהדיסק של מערכת ההפעלה...ותעקוב אחרה הוראות הנ"ל..1. נכניס את הדיסק של Windows XP לכונן התקליטורים, ונדליק מחדש את המחשב. ברגע שיהיה כתוב "Press Any Key To Boot From CD", נלחץ על מקש ה- ENTER, עד שתעלה תוכנית ההתקנה שלWindows XP .2. בחלון ההתקנה יש 3 אפשרויות, נלחץ על "R” (Recovery Console).3. בחלון שיפתח, יש לנו אפשרות לבחור במערכת ההפעלה הרצויה. נלחץ על המספר המבוקש ולאחר מכן ENTER, המערכת תבקש סיסמת מנהל מחשב (במידה ואין, נלחץ ENTER), בסופו של דבר נגיע לשורת פקודה.4. נקיש את הפקודה: BootCfg /Rebuild, ונלחץ ENTER.5. בשאלה - "? Add installation to boot list” נקיש 'Y'.6. בשאלה - "Enter load identifier?”נקליד את השם בו נרצה לקרוא למערכת ההפעלה "Windows XP”.7. בשאלה - "Enter OS Load Options?" נקליד את צורת העלייה של המערכת /FastDetect ונקיש ENTER .8. בסיום נקליד Exit, והמערכת תופעל מחדש.לקחו מהאתר של מיקרוסופט..http://support.microsoft.com/kb/907205/he
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.