פורסם 2007 ביולי 1718 שנים יש לך גם בעיה עם אשכנזים ואתה גם מושפע מפרסומות של קוקה קולה.kill your self dude
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים אני לא רואה כמעט טלוויזיה, ואני עדיין אוהב קולה ואף שותה קולה אחת לכמה שבועות, מה תגיד על זה ?
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מחבר יש לך גם בעיה עם אשכנזים ואתה גם מושפע מפרסומות של קוקה קולה. kill your self dude לא מושפע ואין לי בעיה הכל בצחוק חבוב אני לא רואה כמעט טלוויזיה, ואני עדיין אוהב קולה ואף שותה קולה אחת לכמה שבועות, מה תגיד על זה ? אחת לכמה שבועות? אני שותה בד"כ רק בסופי שבוע וחשבתי שאני כבר מוזר
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים אני מסיים 2 בקבוקים של ליטר וחצי ליום ואם אני לא שותה כוס קולה לפני השינה אני לא נרדם אני צריך למצוא סדנה של להיגמל מקולה תוך שבוע תוך כדי שתייה
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים אני מסיים 2 בקבוקים של ליטר וחצי ליום ואם אני לא שותה כוס קולה לפני השינה אני לא נרדם אני צריך למצוא סדנה של להיגמל מקולה תוך שבוע תוך כדי שתייה הרגל גרוע ביותר,אתה הורס את השיניים שלך !!!!!
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים גם הורס שיניים , גם לא בריא באופן כללי וגם מלא קפאין אף פעם לא השתגעתי על קולה , nestea יותר טעים בהרבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.