פורסם 2007 ביולי 1318 שנים אין לי מושג מה קרה .....ה IEXPLORER (גרסא 6 XP2) לא עולה יותר ....אמנם הוא עושה רושם שכן ...(טוען) אבל לא מעלה שום חלון חשבתי אולי הוא תקוע ...נכנסתי למנהלי התקנים - כלום ...גם ריסטארט לא עזר ...ניסיתי ידנית (לא דרך קיצור הדרך) להכיכנס ולהפעיל מ program files\internet explorer..... שום דבר .. מצאתי איזה תשובה גם בGOOGLE והלכתי לפיה : ב"הפעל" להריץ "SFC /Scannow" ....זה סיים ועדיין לא עובד . עצות ..משהו ? תודה :s05:
פורסם 2007 ביולי 1418 שנים נסה את התוכנה הזאת... http://windowsxp.mvps.org/IEFIX.htmצריך גם את הדיסק של xp...
פורסם 2007 ביולי 1418 שנים פשוט תעבור ל- FF עוד חכמולוג. פותח הטרד ביקש עזרה בבעייה שיש לו, אז אם אתה לא מסוגל לעזור אז שב בשקט ותן לאחרים לעשות כן.
פורסם 2007 ביולי 1418 שנים זו בעייה נפוצה אז אני מניח שמה שdududs אמר עזר לך אבל אם לא אז תנסה לעדכן לגירסה 7או שפשוט תתקין את Avant Browser שמתלבש על הIexplorer המעבר בין explorer ל avant פשוט וקל יותר מ-FF ובכל מקרה כמעט תמיד מומלץ מאשר ה- explorer המובנה
פורסם 2007 ביולי 1418 שנים מחבר הסתדרתי.....חפרתי עוד בGOOGLE וראיתי טיפ לסדר את זה עד כמה שנשמע מוזר .... כפתור ימני על האייקון של הדפדפן ...PROPERTIES ....שם לנקות הכל ..עוגיות HISTORY קבצי TEMP .... ואז ללכת ל MY COPUTER ומשם לגלוש - להכניס כל אתר כל שהו ......לחכות שיעלה משהו לסגור ואז להפעיל את הדפדפן תהרגו אותי מה הקשר - אבל עבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.