עבור לתוכן

מישהו יודע אם אפשר להשתמש ב- "כרטיס צעיר" כדי לבצע רכישות ב- EBAY?

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע אם אפשר להשתמש ב- "כרטיס צעיר" כדי לבצע רכישות ב- EBAY?

או שחייבים כרטיס בינלאומי...........?

פורסם

אי אפשר, צריך כרטיס בין לאומי.

פורסם
  • מחבר

תודה ..

אני רוצה לפתוח חשבון בנק, וכרטיס בינלאומי חשוב לי.. יש למישהו המלצות?

פורסם

הכרטיס הוא מגיל 21+ [כמו שזכור לי].

פורסם
  • מחבר

חח מה אתה לא רציני ^^.. בקושי 18..

פורסם

אם אתה ממש רוצה תנסה להירשם דרך הpaypal יש מצב שזה יעבוד

ואגב גם אני לא האמנתי אבל חבר שלי עשה הוראת קבע דרך הכרטיס הזה לאינטרנט שלו ואין לו עוד 18

פורסם
  • מחבר

בעקרון אני רוצה להזמין את הברקודה של רזור.. עלאק 924 שקל בארץ... עם משלוח יעלה לי קרוב ל- 1K.. בארהב דרך EBAY אני יכול ב- 102 דולר... עם משלוח 132.. שזה חצי מחיר.. חח

פורסם

אני לא מבין על מה כולם מדברים בקטע של כרטיס בין לאומי...

להורים שלי זה לא בין לאומי ונירשמתי לפייפאל בלי בעיות וקניתי כל מה רשציתי בלי בעיות.

פורסם

בדיוק בדקתי את הנושא.

אצלי בבנק הפועלים אני יכול לעשות מאסטר קארד מכל גלי, אבל אני צריך לסגור 10,000 ש"ח בחשבון בלי לגעת בהם.

בנוסף, אני צריך לרכוש בויזה\מאסטר לפחות 6 פעמים בחודש.

חודש הבא יהיה לי מספיק לסגור.. :)

פורסם

למה לעשות כרטיסי אשראי של הבנקים ולסגור שם כסף?!

למה פשוט לא לעשות כרטיס של כאל (AKA CAL)? לא צריך לסגור בשביל זה כלום.

פורסם

נראה לי ש אם אתה לא מבצע רכישות בסך 10000 ש"ח בשנה אתה גם מחוייב ב 3XX ש"ח דמי אחזקת כרטיס..

פורסם
  • מחבר

בדיוק בדקתי את הנושא.

אצלי בבנק הפועלים אני יכול לעשות מאסטר קארד מכל גלי, אבל אני צריך לסגור 10,000 ש"ח בחשבון בלי לגעת בהם.

בנוסף, אני צריך לרכוש בויזה\מאסטר לפחות 6 פעמים בחודש.

חודש הבא יהיה לי מספיק לסגור.. :)

אתה משלם דמי כרטיס?

ו-6 רכישות בינלאומיות, או סתם רכישות כולשהן? ומה קורה אם אתה לא מבצע אותן..?

ו-CAL DINNER וזה.. אפשר בגיל 17 לעשות כרטיס..?

פורסם

תרים שיחה אל CAL ותשאל. אני לא חושב שישנה סיבה שלא.. הם ניראה ל יסתם יעשו לך מסגרת אשראי קטנה. אבל תבדוק.

פורסם

בויזה מקומית אפשר לשלם בPypal, אבל בישראכרט מקומי אי אפשר (מס' ספרות הכרטיס הוא לא סטנדרטי).

פורסם

אתם עשיתם פה סלט.

כמו שאמר זה מעלי- ניתן לבצע רכישות באתרי אינטרנט מחוץ לארץ עם כל כרטיס של חברה בין-לאומית (ויזה\דיינרס\מאסטרקארד\א"א).

אם יש לכם כרטיס של ויזה והוא לא "בין-לאומי", זה לא משנה. רכישות באינטרנט אפשר לבצע איתו, גם בלי קשר ל pay pal.

אם יש לכם כרטיס "ישראכרט" לדוגמה, בעל 8 ספרות, אי אפשר.

מעבר לזה- לא משנה אם זה כרטיס צעיר או כל שאר השטויות. אם יש לכם 16 ספרות אפשר לבצע רכישה.

בשביל לקבל כרטיס אשראי ממש לא צריך לסגור 10000 שקל בבנק. תבדוק את זה שוב או שתלך לבנק אחר.

בדר"כ אם לא עושים מספר פעולות בחודש (תלוי בחברה) או קונים בפחות מסכום מסויים בשנה צריך לשלם עמלה (לא יודע בדיוק כמה, אבל לא 10000 שקל או משהו, כמו שאמרו פה).

למי שזה מעניין אותו- בשביל רכישות באינטרנט יש שירות של חברות האשראי: יצירת כרטיס אשראי "פיקטיבי". בכרטיס הזה ניתן "להפקיד" כסף (בכפולות של 25 שח אני חושב) ואז בעצם אפשר: 1. לקנות איתו באינטרנט. 2. לא ניתן לפרוץ לכם לחשבון\לחייב אותכם סתם\לגנוב לכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים