עבור לתוכן

באסה של החיים .

Featured Replies

פורסם

ניראה לי תפסו אותי מעשן , איך אני מתבאס עכשיו לא יודע מה לעשות מה להגיד לא שירביצו לי,פשוט לא נעים לי בכלל .

עצות מה אפשר להגיד וקצת עידוד אם אפשר

• תגובות 35
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
ownedog8.gif
פורסם
  • מחבר

ראיתי .זה לא הקטע של להפסיק עכשיו . זה הקטע מה אני אומר איך אני אסתכל להם בעיניים . טוב ידעתי שמתישהו זה יבוא ,כאילו 6 שנים אני מעשן בלי שהם ידעו .

פורסם

מי תפס אותך מעשן ?

מה אתה מעשן כבר ?!

פורסם

רגע מה אתה מעשן ? סיגריות או סמים ?

ומי תפס אותך משטרה או הורים ?

אם אתה אומר עכשיו שההורים שלך תפסו אותך מעשן סיגריות אתה יוצא כזה אפס... :s07:

פורסם

היי, לפחות לא הכריחו אותך לאנוס את אמא שלך...

פורסם

מגיע לך.

לעשן זה הרגל מגונה.

פורסם

זה ממש לא קטע של "מגיע לך".

אם ההורים שלך תפסו אותך, אז אני בטוח שהדבר הטוב ביותר שתוכל לעשות בשבילם זה להפסיק.

פורסם
  • מחבר

רגע מה אתה מעשן ? סיגריות או סמים ?

ומי תפס אותך משטרה או הורים ?

אם אתה אומר עכשיו שתפסו שההורים שלך תפסו אותך מעשן סיגריות אתה יוצא כזה אפס... :s07:

ההורים תפסו אותי , על סיגריות , ואני לא אפס . אני בכלל לא פוחד מההורים שלי או משהו כזה אבל זה יותר עניין של כבוד הם היו סומכים עליי וכאלה ועכשיו כאילו ירקתי להם בפרצוף .

ולהפסיק קשה לי מאוד, ניסיתי תאמינו לי . [br]פורסם בתאריך: 8.07.2007 בשעה 12:11:59

נראה לי ההורים שלו רצחו אותו כבר חחח, מה הוא לא עונה? :-X

עריכה:

וואי הוא מופיע ב YNET

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3422380,00.html

הרגת אותי :lol: :lol: :lol: מופיע ב ynet :yelclap: :yelclap:

פורסם

אז אין מצב שהם לא ידעו... לא יכול להיות שאתה מעשן 6 שנים ואף פעם הם לא ראו\שמעו\הריחו\מצאו

אני מעשן לעיתים מאוד רחוקות ואיך שאני חוזר הבייתה אני זורק את כל הבגדים לכביסה , מצחצח שיניים פעמיים ומתקלח כדי להוציא את הריח... לא בגלל ההורים אלה בגלל שאני בעצמי לא סובל את הריח... אותו דבר גם אם אני סתם מסתובב באיזה בר

פורסם

נו מה אתה ילד קטן?

עשית משהו שידעת שהם לא יאהבו, ובסתר, מה חשבת שיקרה?

כל אחד מאכזב את ההורים מתישהו..

קח אתזה כמו גייבר

פורסם

אל תדאג התגובה שלהם תהיה הרבה פחות קשה ממה שציפית...אני עשיתי משהו ממש רציני וציפיתי לתגובה מאוד מאוד מאוד קשה מההורים ובסוף התברר אחרת

אתה תעבור את זה...

פורסם

ההורים תפסו אותי , על סיגריות , ואני לא אפס . אני בכלל לא פוחד מההורים שלי או משהו כזה אבל זה יותר עניין של כבוד הם היו סומכים עליי וכאלה ועכשיו כאילו ירקתי להם בפרצוף .

הם בטח כבר ידעו על זה מזמן.

מה אתה חושב, 6 שנים אתה מעשן והם לא יודעים?!

אתה חיי בסרט אחי, הם בטוח יודעים את זה כבר... אם תדבר איתם הם בטח יגידו לך ידענו מהיום שהתחלת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים