עבור לתוכן

צריבת WIN XP SP 2 שנת 2007

Featured Replies

פורסם

הורדתי מהאתר WWW.WNET.NET את WIN XP עם כל החידושים משו כזה עד אפריך 2007

בהורדה היו 2 קבצים

קובץ RAR ששוקל 643 מגה

וקובץ NRG ששוקל 695 מגה

הבנתי שצריך לצרוב משו כמו תמונה או משו כזה

בקובץ RAR יש תיקיות, קובץ התקנה ועוד כמה קבצים

ראיתי שבנרו יש אפשרות לצרוב BOOTABLE DISC

מישו יכול להסביר מה צריך לצרוב ואיזה קבצים בשביל שיהיה אפשר לפרמט איתו את המחשב ולהתקין את הWIN הזה...

הנה קישור להסבר על התוכנה..מ WNET

http://www.wnet.co.il/view.link.php?lid=50012

עוד משו קטן

שקונים מחשב חדש ורוצים לשים בו את ה WIN ישר שמים תדיסק,מפעילים תמחשב ומתקינים כמו אחרי פורמט במסך תכלת הזה?

תודה -]

פורסם

אני חושש שלא תקבל פה תשובה לשאלה אבל כן תקבל אזהרה!

פורסם

אחי אני רואה שאפשר לומר שאתה חדש פה באתר.. קרא חוקים

פורסם
  • מחבר

וואאיי סליחה..באמת לא חשבתי לקרוא את החוקים של הפורום..למרות שאני חייב להגיד 2 דברים בכל זאת

1-בטוח לפחות 85% מהפורום מורידים דברים פרוצים ואני חושב שזה יותר בגלל הפורום ולא בגלל האנשים שלא מדברים על הנושאים האלה פה..

2-אם אני יבקש הסבר איך לצרוב WIN XP ואני לא יגיד שזה פרוץ או כל דבר שעובר את החוקים של הפורום..אני יוכל לקבל הסבר?אני חושב שאתם לא תעזרו בגלל כל הפתיח מאיפה הקבצים וכל זה..

פורסם

וואאיי סליחה..באמת לא חשבתי לקרוא את החוקים של הפורום..למרות שאני חייב להגיד 2 דברים בכל זאת

1-בטוח לפחות 85% מהפורום מורידים דברים פרוצים ואני חושב שזה יותר בגלל הפורום ולא בגלל האנשים שלא מדברים על הנושאים האלה פה..

2-אם אני יבקש הסבר איך לצרוב WIN XP ואני לא יגיד שזה פרוץ או כל דבר שעובר את החוקים של הפורום..אני יוכל לקבל הסבר?אני חושב שאתם לא תעזרו בגלל כל הפתיח מאיפה הקבצים וכל זה..

1-גם אם 100 אחוז מאנשי הפורום מורידים דברים פרוצים זה עדיין לא אומר שמותר לדבר על זה.

2-רק הקשה לצרוב WINXP כבר מעלה את החשד שזה קשור לווארז לכן לא תקבל עזרה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי כנראה שאתה צודק

תודה בכל מקרה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים