פורסם 2007 ביולי 318 שנים הורדתי מהאתר WWW.WNET.NET את WIN XP עם כל החידושים משו כזה עד אפריך 2007בהורדה היו 2 קבציםקובץ RAR ששוקל 643 מגהוקובץ NRG ששוקל 695 מגההבנתי שצריך לצרוב משו כמו תמונה או משו כזהבקובץ RAR יש תיקיות, קובץ התקנה ועוד כמה קבציםראיתי שבנרו יש אפשרות לצרוב BOOTABLE DISC מישו יכול להסביר מה צריך לצרוב ואיזה קבצים בשביל שיהיה אפשר לפרמט איתו את המחשב ולהתקין את הWIN הזה...הנה קישור להסבר על התוכנה..מ WNEThttp://www.wnet.co.il/view.link.php?lid=50012עוד משו קטןשקונים מחשב חדש ורוצים לשים בו את ה WIN ישר שמים תדיסק,מפעילים תמחשב ומתקינים כמו אחרי פורמט במסך תכלת הזה?תודה -]
פורסם 2007 ביולי 318 שנים מחבר וואאיי סליחה..באמת לא חשבתי לקרוא את החוקים של הפורום..למרות שאני חייב להגיד 2 דברים בכל זאת1-בטוח לפחות 85% מהפורום מורידים דברים פרוצים ואני חושב שזה יותר בגלל הפורום ולא בגלל האנשים שלא מדברים על הנושאים האלה פה..2-אם אני יבקש הסבר איך לצרוב WIN XP ואני לא יגיד שזה פרוץ או כל דבר שעובר את החוקים של הפורום..אני יוכל לקבל הסבר?אני חושב שאתם לא תעזרו בגלל כל הפתיח מאיפה הקבצים וכל זה..
פורסם 2007 ביולי 318 שנים וואאיי סליחה..באמת לא חשבתי לקרוא את החוקים של הפורום..למרות שאני חייב להגיד 2 דברים בכל זאת1-בטוח לפחות 85% מהפורום מורידים דברים פרוצים ואני חושב שזה יותר בגלל הפורום ולא בגלל האנשים שלא מדברים על הנושאים האלה פה..2-אם אני יבקש הסבר איך לצרוב WIN XP ואני לא יגיד שזה פרוץ או כל דבר שעובר את החוקים של הפורום..אני יוכל לקבל הסבר?אני חושב שאתם לא תעזרו בגלל כל הפתיח מאיפה הקבצים וכל זה..1-גם אם 100 אחוז מאנשי הפורום מורידים דברים פרוצים זה עדיין לא אומר שמותר לדבר על זה.2-רק הקשה לצרוב WINXP כבר מעלה את החשד שזה קשור לווארז לכן לא תקבל עזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.