פורסם 2007 ביולי 318 שנים יש לי מערכת הפעלה Win XP המערכת מעודכנת על כל הדרייברים הנדרשיםמוזיקה אני אכן שומע דרך כל תוכנה אחרת כלומר Winamp או רדיו אינטרנט וכ"והבעיה היא שמיעה של צלילי המערכתכאשר אני נכנס דרך Control Panel ל- Sounds and Audio Devices בכרטיסיה Sounds אני בוחר תליל כלשהו שאפשרי מבחינת המרכת ומנסה להשמיע אותו אזי הכפתור "Play" בעצם צבוע באפור כאילו שלא מותקן לי כרטיס קול, אך ציינתי מראש שאכן הוא מותקן היטב וגם אני שומע דרכו מוזיקהאבל בכרטיסיה הVoice תחת קטגוריה Voice Playback ה- Default device לא מצביע על שום התקן, ברור שאני מגדיר את מה שיש לי במערכת (Realtek AC97 Audio) אבל כאשר אני לוחץ OK וחוזר לשם ההתקן כאילו לא נבחרראוי לציין שאת כרטיס הקול התקנתי כבר פעמיים (הדרייבר) ושום דבר לא עזראנא אם מישהו נתקל בבעיה דומה אנא עזרהזה מעט מציק שאין את צלילי המערכתתודה
פורסם 2007 ביולי 318 שנים מוזר, לי זה דווקא מציק שיש צלילי מערכת בכל מקרה, סת'כל פה: http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=219726
פורסם 2007 ביולי 518 שנים מחבר זה בדיוק מה שעשיתיעדיין ניסיתי את זה שוב והורדתי שוב דרייבר מהאתר של Asus (בתקוה שאולי שודרג או משהו בסגנון)אך עדיין ללא הועילעוד מישהו ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.