פורסם 2007 ביולי 218 שנים שמע אני רואה שלא ענו לך לך אז אני אענה מה שאני יודע... שזה ששני המשטחים מחזירים אותה כמות של אור (במידה והלבן הוא "הכי" לבן שיש והמראה מאיכות טובה...) ההבדל הוא בזה שהלבן מפזר את קרני האור לכל הכיוונים ולאומת זאת המראה מחזירה כל קרן לפי החוק של זווית פגיעה = זווית החזרה אם זה ממש מעניין אותך אני יכול לנסות לאמת לך את זה מול אופטיקאי (=פיזיקאי שמתמחה באופטיקה, לא ההוא מהמשקפיים) שעובד אצלנו בחברה. אה כן ויש לך אחלה wish list בסוף המפרט שלך
פורסם 2007 ביולי 218 שנים מחבר המפרט שאני אקנה לא מעודכן (בסוף אני קונה בחנוכה+-.. עם 750GB ובלי הצורבים הנ"ל כי אני מחכה לצורבי הוירטואל)אהה, נכון.. שכחתי שבמשטח לבן המשטח הוא לא חלק לגמרי, אז הקרן מתפשטת לכל הכיוונים..ובמראה המשטח שטוח לגמרי אז הקרן אור מוחזרת לפי הזוית מהאנך למראה..אבל עדיין זה לא עונה על השאלות- במה הם שונים בדרך של ההחזרהומה מחזיר יותר טוב אור במצב שהמשטח הלבן שטוח לגמרי..
פורסם 2007 ביולי 218 שנים הוא אמר לך שמשטח לבן אידאלי (כלומר שמחזיר את כל האור) מחזיר את כל האור שפוגע בו לכל הכיוונים.ומראה גם היא (אני מתכוון מראה אידאלית שלא בולעת אור) מחזירה את כל האור!!! אבל כמו בחוקים הזכרת.נגיד אתה רוצה לחמם מים עם קרינה (אור) שמוחזרת ממראה למשך X שניות אז הטמפ' של המים תהיה בידיוק אותו דבר כמו שהיאתתחמם בעזרת החזרת קרינה ממשטח לבן גם במשך X שניות! (כמובן בהנחה שכל הקרנים שחזרו מהמשטחים פוגעים במים)
פורסם 2007 ביולי 218 שנים הוא אמר לך שמשטח לבן אידאלי (כלומר שמחזיר את כל האור) מחזיר את כל האור שפוגע בו לכל הכיוונים.ומראה גם היא (אני מתכוון מראה אידאלית שלא בולעת אור) מחזירה את כל האור!!! אבל כמו בחוקים הזכרת.נגיד אתה רוצה לחמם מים עם קרינה (אור) שמוחזרת ממראה למשך X שניות אז הטמפ' של המים תהיה בידיוק אותו דבר כמו שהיאתתחמם בעזרת החזרת קרינה ממשטח לבן גם במשך X שניות! (כמובן בהנחה שכל הקרנים שחזרו מהמשטחים פוגעים במים)זה לא קשור לכיוונים אלא ליותר באיזה פאזה מוחזר כל גל, לבן מערבב הכל מראה מחזירה את זה בדיוק באותו אורך גל ומופע.
פורסם 2007 ביולי 718 שנים ומה שגורם לשוני הזה זה המבנה המולקולרי של החומר שגורם לחומר אחד להראות לך לבן כי המבנה המולקולרי שלו מפזר את כל האור לור לבן והמתכות לרוב חזירות את האור כמו מראה אני לא בדיוק זוכר למה אולי בגלל האלקטרונים החופשיים שיש להם אבל לא בטוח.
פורסם 2007 ביולי 1218 שנים כן. מראות מחזירות ככה אור כי יש בהן אלקטרונים חופשיים וכי הן מלוטשות. ולבן מחזיר ככה אור בגלל המבנה המולקולרי שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.