פורסם 2007 ביוני 2818 שנים הייקיבלתי היום את הLogitech diNovo Edge מארהבאני רוצה להדפיס עברית במקום שיעשה עבודה טובהחשוב לי מאוד לשמור על האסטתיקה של המקלדתלכן אני לא רוצה להדביק את המדבקות האלו מאופיס דיפומכירים מקום טוב (עדיף בחיפה) שעושים את זה?תודה רבה
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים יש בת"א חברה בשם פיסי גרף שמתמחה בזה, בחיפה אני לא מכיר. יש לציין שהם טוענים שהמדבקות האלו פוגעות במקלדת. http://www.pcgraph.co.il לפי האתר:המחיר הממוצע של חריטה הוא 150 ש"ח. תתחדש, המקלדת הזאת ממש מדימה
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים מחבר תודה רבה לכםהשאלה היא למה הם חורטים על המקלדת בזמן שכל מקלדת שקונים רגיל בארץ מגיע עם הדפסה של אותיות ולא חריטה?זה בטוח גם יותר זול מאשר חריטה
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים לא ממש, עד כמה שאני יודע בשביל ההדפסות האלו צריך להכין גלופה ובשביל כמויות קטנות זה לא משתלם.
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים תודה רבה לכםהשאלה היא למה הם חורטים על המקלדת בזמן שכל מקלדת שקונים רגיל בארץ מגיע עם הדפסה של אותיות ולא חריטה?זה בטוח גם יותר זול מאשר חריטהאבל אתה שוכח פרמטר חשוב: ההדפסה מבוצעת במפעל בכמויות ענק בהתאם למקלדת (בהתאם לגודל המקשים,סוגם וכו').אי אפשר לצפות שבכמוית קטנות מישהו יסתבך עם חריטה (למרות שראיתי שכאשר הם מוסיפים שפות לפלאפונים,יש כמה שיטות, אולי שווה לך לבדוק מה הם אומרים).
פורסם 2007 ביוני 2818 שנים כל מקדלות האיכות בארץ העברית בהן חרוטה, מקדלות ג'נריות זולות מגיעים עם הדפסה בגלל השיבואן קונה אותם ככה מהמפעל במיוחד בשבילו...אני לא קונה מקדלות זולות, כל המקדלות שהיו לי של MS ולוג'יטק(כרגע עם האורגונומית 4000 של MS שהיא מדהימה) העברית בהם הייתה חרוטה...
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים מחבר יכול להיות אבל עד היום היתה לי מקלדת של BENQ ממש איכותית (אלחוטית) והאותיות היו מודפסות (גם האנגלית)אבל לא משנה כרגע אם חריטה זה מה שיש זה גם בסדר מבחינתי כל עוד זה לא יכול לפגוע במקלדתהעניין הוא שזה יקר וחשבתי אולי יש דרך יותר זולה ופשוטה (או לפחות בחיפה)
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים יש כזה דף עם א-ב בעיברית בכל מיני גדלים אתה מצמיד את הדף עם האות שאתהצריך לכפתור ומשפשף מלמעלה וההדפס של האות עובר לכפתור
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים ויורד אחרי שבוע.טעות!חצי מהאותיות יורדות אחרי שבוע, ואז זה נראה הכי מגעיל!
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים פיסי גרף יושבים בחולון. אני מכיר הרבה אנשים ש"גיירו" שם מקלדות אבל של ניידים והם מרוצים מאוד. ההליך לוקח בערך 40 דקות ועולה 150 ש"ח. שווה לך לדבר איתם: פי.סי. גרף בע"מ רח' תמנע 3 א.ת. חולון 58813 03-5588084 רב קווי 03-5588086 פקס תדבר איתם, מקסימום תשלח אותה עם שליח או משהו, תמצא פיתרון
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים כל מקדלות האיכות בארץ העברית בהן חרוטה, מקדלות ג'נריות זולות מגיעים עם הדפסה בגלל השיבואן קונה אותם ככה מהמפעל במיוחד בשבילו... אני לא קונה מקדלות זולות, כל המקדלות שהיו לי של MS ולוג'יטק(כרגע עם האורגונומית 4000 של MS שהיא מדהימה) העברית בהם הייתה חרוטה... לי יש את המקלדת הזאת, והעברית מודפסת (גם האנגלית) :-X גם ככה אני לא מסתכל על המקלדת שאני מקליד... לפותח הת'רד, תתחדש! אחלה מקלדת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.