פורסם 2007 ביוני 2718 שנים שלום.אני עובד על מחשב נייד עם windows xp home בעברית.הודתי היום שתי תוכנות מ- download.com וכשניסיתי להריץ את ההתקנה קיבלתי בשתיהן הודעת שגיאה שהתוכן שלה היה רק סימני שאלה.יש למישהו מושג איך אני פותר את הבעיה הזאת?
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים מחבר ניסיתי להוריד עוד פעם וקיבלתי את אותה הודעת שגיאה (הודעת השגיאה הראשונה שמצורפת).כשאני מנסה להריץ את ההתקנה מהמיקום שלה באינטרנט, ההתקנה עובדת, אבל היא לא מתקינה קיצורי דרך ונותנת לי את ההודעה השנייה שמצורפת.מה זאת הבעיה הזאת, ואיך פותרים אותה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים זה פשוט ניראה כאילו הוא לא מצליח לזהות את העיבריתתנסה לפתוח תיקיה במקום אחר באנגלית ולהתקין
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים זה פשוט ניראה כאילו הוא לא מצליח לזהות את העיבריתתנסה לפתוח תיקיה במקום אחר באנגלית ולהתקיןמסכיםאבל אני מניח שזה עדיין יעשה לו בעיה, כי התוכנת התקנה מנסה ליצור תיקיה בתוך התיקיה של ה USER שלו, שבעברית, ואת זה הוא לא יוכל לשנות, אלה אם כן הוא ייצור USER חדש באנגלית.
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים כן זו תופעה מוכרת יחסית לגבי תוכנות מסויימות עם עיבריתזו אחת הסיבות שהמחשב שלי באנגלית חוץ מזה שעברית ומחשב לא בדיוק הולכים ביחד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.