עבור לתוכן

שווה לעשות פסיכומטרי בסוף יא '?

Featured Replies

פורסם

מזל טוב דימה.. אחלה דבר קיבלת :)

• תגובות 69
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מזל טוב דימה!

אתה הולך לקרוע את הורידים בשכל שלך במשך 8 שעות! :)

אבל אם תתקבל, זה שווה את זה.

בקשר לשחקים אני לא יודע יותר מדי, אבל בחבצלות עושים גם תואר (לא מתאים לכולם, כדאי לקרוא על התכנית לפני שמצטרפים).

כעיקרון שתי התוכניות מעניינות ומובחרות.

ברקו, בפסיכומטרי ישנם 8 פרקים (מ-3 סוגים), מה שהופך את המבחן לארוך מאד.

פורסם

עושים עליי חרם כאן :s05:

פורסם
  • מחבר

תודה עמית ומודי!! :D

קראתי על חבצלות: זה 9 שים(3 חובה לימודים אקדמאיים עם תואר)+6 קבע, שבמהלכן אני אוכל לעשות אויל גם תואר שני.. הצא יכלכל אותי ואת התואר שלי ואת המעונות באונ' בחיפה ובקבע כתוב שישנו שכר נאה ואפשרות לחתום עוד קבע אחרי ה6 שנים. זה כולל קורס קצינים ופיקוד....

יש שם או מסלול ריאלי או הומני. הומני בטוח לא אבל יש שם מסלול מת'\מדעי המחשב\כלכלה\פיזיקה. כלכלה תמיד עניינה אותי... :) רק מעניין את מי אפשר לשאול מה לומד שם בכלכלה ומה האפשרויות שלי אחרי הצבא...

על שחקים לא כתוב הרבה, אבל הבנתי ממה שכתוב באתר idf.co.il שזה רק חצי שנה-שנה מקס' קבע. וזאת תוכנית בלי תואר, אבל עם גיש הלמידע ומחקר מודיעיני מאוד מסווג וחסוי. ::):smile1:

שניהם דורשים פסיכו' קודם כל... אז אני אעשה בעצמי ונראה לאן אני אגיע מבחינת ציון.. :D

THX 4 READING!

פורסם

ברקו, בפסיכומטרי ישנם 8 פרקים (מ-3 סוגים), מה שהופך את המבחן לארוך מאד.

כלומר מבחן פסיכומטרי זה 8 מבחנים, שכול אחד מורכב מ3 פרקים? (אנגלית,מטמטיקה,עברית), הולי שיט זאת חפריה.

פורסם

ותחשוב שיש לך 25 דקות לפרק כשכל פרק מורכב מ25-30 שאלות, כלומר דקה (או פחות) לשאלה.

במילים אחרות, במשך 3 שעות ו20 דקות אין למוח שלך דקת מנוחה.

פורסם

מזל טוב דימיטרי! :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

כלומר מבחן פסיכומטרי זה 8 מבחנים, שכול אחד מורכב מ3 פרקים? (אנגלית,מטמטיקה,עברית), הולי שיט זאת חפריה.

לא, מבחן פסיכומטרי מורכב מ-8 פרקים (כל אחד מהם הוא כמותי, מילולי או אנגלית. אתה לא יודע איזה פרק יבוא בהמשך כי הם מסדרים את המבחן באיזה סדר שהם רוצים). הפרקים באים אחד אחרי השני ללא הפסקות באמצע. המבחן אורך 3 שעות ו-20 דקות ללא הפסקות בכלל. קשה, קשה ;)

פורסם
  • מחבר

כן.. זה פאקינ דאבל תואר.. :-\

פורסם

ערכתי את ההודעה שלי... כשחשבתי על זה שוב, זה דווקא יכול להיות מעניין :)

בכל אופן, דאבל תואר זה אפשרי לחלוטין. האנשים שמתקבלים לשם בהחלט מסוגלים לעשות דאבל תואר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים