עבור לתוכן

שווה לעשות פסיכומטרי בסוף יא '?

Featured Replies

פורסם

כל אחד והסיפורים שלו.....

הכל תלוי ביחס שלך ללימודי הפסיכומטרי .

לדעתי צריך לעשות בי"א פסיכומטרי , וזה מה שאני מתכנן לעשות , כי גם אני רוצה עתודה,

חבל לבזבז את הזמן אחרי הצבא בלימודי הפסיכומטרי , כשאתה יכול עכשיו , שזה התקופה שבה גם ככה אתה צריך ללמוד.

עתודה גם יחסוך לך זמן וגם ייתן לך הרבה ניסיון לעתיד.

• תגובות 69
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עתודה גם יחסוך לך זמן וגם ייתן לך הרבה ניסיון לעתיד.

אתה צריך הרבה מזל כדי שזה באמת יקרה.

פורסם

תלוי איזה עתודה^

ברפואה זה טוב. וגם באלקטרוניקה

פורסם

ברפואה, אם כל הכבוד, אתה לא צריך את הנסיון הזה כי רופאים מבוקשים מאד בארצנוו (ובשאר העולם).

יוצא שאתה סתם מוסיף שנתיים לשירות שלך (בשירות שלך אתה לא תמיד יכול לעשות התמחות, מה שאומר שתצטרך עוד ללמוד ולעבוד אחרי שתצא מהצבא).

אני לא יודע על איזה אלקטרוניקה אתה מדבר אבל אני יודע שלמהנדסי חשמל ואלקטרוניקה אין תפקידים בצבא והסיכוי שתקבל תפקיד תואם הוא אפסי.

פורסם

אני לא יודע על איזה אלקטרוניקה אתה מדבר אבל אני יודע שלמהנדסי חשמל ואלקטרוניקה אין תפקידים בצבא והסיכוי שתקבל תפקיד תואם הוא אפסי.

מאיפה הבאת את זה!?!

איפה אתה חיי??

זה צה"ל למען השם!

צבא טכנולוגי!

אתה יודע איזה מחסור יש בארץ למהנדסי אלקטרוניקה?

פורסם

כשהייתי בצבא, הקצין הטכני של הגדוד שלי היה עתודאי שלמד הנדסת חשמל בטכניון. מה שהוא התעסק בו בפועל זה הזמנת קבלנים שיתקינו גדרות ויטפסו על תרנים, והוא לא יוצא דופן.

כל מה שהצבא רוצה מעתודאים זה שיהיו לו אנשים שיאיישו תקנים מיותרים.

פורסם

חבר'ה אני רוצה לעשות פסיכ' במועד הקרוב(יעני קורס, אם בכלל, של חודשיים)

אני בדיוק מסיים יב'(רק להפטר מהחשמל ומגנטיות הארור הזה :bash:) אבל יש לי עוד שנה של השלמת תואר, שמתחילה - הו כמה נוח- קצת אחרי המועד הנ"ל

רציתי לדעת האם אני אוכל לקבל את ההנחה הזאת אם אני נרשם ביולי(עד תאריך אחרון כמובן) ומממ, כן - והאם כדאי(כי זה די להקריב את החופש שלי, שזה בערך הדבר הכי יקר שיש לי כרגע).

הראציונל הוא כמובן לירות עכשיו בתקווה לפגוע, ככה שאם ילך טוב(מעל 730 נגיד) דיינו - אם לא(והאמת היא שגם אם זה לא הרבה יותר מ-,730 ,אולי) אז אחרי הצבא עוד פעם.

הקטע הוא שבפרק זמן הקצר הזה אין לי לא בי"ס ולא מכללה ככה שאני יכול להקדיש(להקריב..) אותו למען הקורס בלבד

פורסם

מאיפה הבאת את זה!?!

איפה אתה חיי??

זה צה"ל למען השם!

צבא טכנולוגי!

אתה יודע איזה מחסור יש בארץ למהנדסי אלקטרוניקה?

צה"ל צבא טכנולוגי שנשען על תעשיות בטחוניות.

יש מעט מאוד פיתוח חומרה בתוך הצבא.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על הדיון הפורה!

החלטתי לעשות פסיכו' לבד וללמוד מספרים של אחות של חבר שלי וגםם לא לעשות כנראה עתודה, אבל להירשם לעתודה ולראות אם יקבלו אותי.. אם כן, אז נראה כב רמה הם יציעו.

WISH M LUCK! :D

בהצלחה לכל מי שמתחיל ללמוד לבד או בקורס!

(תמשיכו להתדיין אם בא לכם :) )

פורסם

אני מתחיל ללמוד ממחר, בכול מקרה גם אני הולך לעתודה, ינסה להתקבל לעתודה רפואית או לעשות מסלול עתודה של הנדסת חומרים\הנדסה כימית\כימיה\ביוכימיה

אם אני לא יתקבל, לפחות היה לי כבר פסיכומטרי ותעודות בגרות טובה בכיס, ואני יעשה שרות של 3 שנים רגיל, ואז יאלה לאונברסיטה D:

בכול מקרה, עכשיו בדקתי כמה בחינות פסיכומטרי, ותאמת חברים, זה לא כזה קשה יש 3 פרקים, בכול פרק כמה שאלות, האלה באנגלית ממש קלות, האלה במטמטיקה זה רק תירגולים, והעברית רק ללמוד מילים משונות ומשונות, לא מבין מה אנשים עושים, קורסים ובלאגנים, קנו ספר שבו בבית תלמדו תמילים, תתרגלו תמטמטיקה, ותפתרו כמה בחינות לדוגמא וצאו להפציץ!

זה כמובן אם יש לכם יכולת לשבת על התחת וללמוד, ואתם דיי טובים באנגלית ובהבנת הנקרא, למשל אני דיי טוב ב2 הנושאים, אבל מטמטיקה אצלי בלאטט, אז רק מטמטיקה צריך לחרוש!

בהצלחה כולם!

פורסם

מה נחשבת תעודת בגרות טובה..? שיכולה לפתוח לך דלתות..? זאת אומרת כולל עם הבונוסים שמקבלים מהאוניברסיטה על היחידות..

ויש הבדל אם אני נגיד עושה 30 יחידות או 40.. חוץ מהבונוס של ה20 נקודות שמקבלים על 5 יחידות..?

פורסם
  • מחבר

אין הבדל בין 30 ל40.. 28 יח"ל יספיקו להכל.

קבלו מה קיבלתי היום בדואר(!!!):

p6270001dh9.jpg

Shot with X450,D535Z,C370Z at 2007-06-27

פורסם

חבר'ה זה לא מאוחר מדי עכשיו מכדי להרשם לקורס של חודשיים(מועד בחינה באוקטובר)?ספטמבר

יולי 2007

25-27.7.2007

20.5.2007

ספטמבר 2007

24-25.9.2007

13.8.2007

דצמבר 2007

9.12.2007

29.10.2007

פורסם

מה מציינים התאריכים הללו?

פורסם

התאריך הראשון הוא מועדי הבחינה לאותו חודש.

התאריך מתחתיו הוא מועד סיום ההרשמה לאותה בחינה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים