פורסם 2007 ביוני 2018 שנים ממה שאני יודע המלח סופח אליו את המים מהפצע ומייבש אותו או משהו כזה וסוגר אותו... כאילו זה סוגר את הפצע בגלל העניין של שפיחת המים ממה שאני יודע
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים אני רואה שאף פעם לא היתה בים המלח יש לי רק דבר אחד להגיד על מלח ופצעים , כואאאאאאבבב
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים אפרופו צלקות וכואב..אני לא יודע מה הקשר אבל פתאום זה עלה לי.אם אתם מקבלים כביה, שימו עליה ביצה,ממש לשפוך ביצה או את הקרום מתחת לקליפה,תלוי בחומרת הכביה.אבל יש להזהיר שזה משאיר צלקות נוראיות ;D
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים אחת התופעות של מלח היא גם אוסמוזה. נוצר אי איזון בין הסביבה שהחיידקים נמצאים לבין החיידקים עצמם דבר שגורם לנוזל שבהם לברוח החוצה והם מתים.
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים אחת התופעות של מלח היא גם אוסמוזה. נוצר אי איזון בין הסביבה שהחיידקים נמצאים לבין החיידקים עצמם דבר שגורם לנוזל שבהם לברוח החוצה והם מתים. חיידקים וחלזונות > :evil_laughterperple:
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים לשפוך ביצה לא יעשה בעיות?כאילו זה לא כמו לאכול ביצה חיה?ואם תתפסו תאזור שניה אחרי הכבייה נדמה לי זה לא כואב (שמתי לב שזה ככה שמקבלים מכה) לא יודע למה זה אולי העצבים עוברים פחות טוב או משהו..אבל אצלי נראה לי זה עובד
פורסם 2010 במרץ 2215 שנים אפרופו צלקות וכואב..אני לא יודע מה הקשר אבל פתאום זה עלה לי.אם אתם מקבלים כביה, שימו עליה ביצה,ממש לשפוך ביצה או את הקרום מתחת לקליפה,תלוי בחומרת הכביה.אבל יש להזהיר שזה משאיר צלקות נוראיות ;Dhttp://irrelevant.org.il/item.php/6634249051739156550
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים אם יש לכם חתך בעור שימו קליפה של בננה על השריטה\חתך תהדקו חזק כמה דק' תראו איך זה נסגר!דוד שלי עשה לי את זה בצחוק וגילינו שזה עובד, חיפשנו מידע באינטרנט וגילינו שלקליפת הבננה יש סגולות כאלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.