עבור לתוכן

windows xp לא מגיב

Featured Replies

פורסם

היום קמתי בבוקר לבדוק מה מצב ההורדה של משהו וראיתי שהמחשב לא מגיב.

הפעלתי מחדש ושוב פעם לא מגיב, הפעם אחרי דקה, ה- windows פשוט "קופא" ואי אפשר לעשות כלום.

ניסיתי להכנס ל- safe mod לבדוק קבצים חשודים או דברים, גיליתי winlogon.exe בתייקית ה- windows מה שלא נראה הגיוני.

הקובץ הזה הוא רק ב- system32

מה גם שהוא לקח 100 אחוז CPU וידעתי שמשהו לא בסדר, הצלחתי למחוק אותו, אבל עדין לא נפתרה הבעיה.

רק ב- SAFE MOD ה-windows לא "קופא".

היתה בעיה כזאת לחבר שלי גם לפני חודש וגם שם התיאשתי ופירמטתי.

האם גם במקרה הזה אין מה לעשות ופשוט לפרמט? (ד"א אין בעיה חומרתית או משהו זה בטוח!)

חשוב לציין שהכל היה כשורה במחשב ועבד מצויין והשארתי אותו דלוק כמו כל יום ופשוט פתאום הוא החליט "לקפוא".

פורסם

יתכן והקובץ הזה הוא וירוס...

תעשה סריקה של רוגלות וכל הזבל והוירוסים

אולי חטפתה וירוס מההורדות

אולי אם אף אחד מהפורום (מהמקצוענים)

לא יפתח את זה ויעזור לך כמו שצריך תצתרך לפרמט

בדוק בתהליכים אם יש תהליף שצורך יתר מידי זכרון (תהליכים נמצא במנהל משימות)

פורסם

זה וירוסים שאוכלים לך תמחשב רק שתדע שאתה תמיד יכול להפעיל את ההגנה המיוחדת נגד וירוסים של המעבד, אבל בשלב זה תוריד NOD32 ותתחיל לסרוק וירוסים דחוף.

פורסם

הייתה לי אותה בעיה.

התקנת במקרה עדכונים?

כי אצלי העדכונים גרמו לכך שהמחשב ייקפא, נכנסתי למצב בטוח, עשיתי שחזור ליום לפי העדכונים, והווינדוס עובד טוב.

פורסם

זה וירוסים שאוכלים לך תמחשב רק שתדע שאתה תמיד יכול להפעיל את ההגנה המיוחדת נגד וירוסים של המעבד, אבל בשלב זה תוריד NOD32 ותתחיל לסרוק וירוסים דחוף.

יש וירוסים למעבד?
פורסם

לא חחחח למעבד יש הגנה מיוחדת מפני חדירת וירוסים,אני לא יודע כמה זה עוזר אבל זה מופעל אצלי ואני בלי תוכנת ANTI VIRUS ואין לי שום וירוס.

בכדי להפעיל את זה:

כנס למחשב שלי<מאפיינים<מתקדם<ביצועים<הגדרות<ואז אתה תראה חלונית של DATA EXECUTION PREVENTION ושם תבחר TURN DEP FOR ALL PROGRAMS EXCEPT THOSE THAT I SELECT, עושה RESTART וזהו.

עכשיו יש למשל משחקים שלא יעלו לך, כמו FEAR אתה תקבל הודעה עם שני אפשרויות: CLOSE MESSAGE או CHANGE SETTING, תבחר את הCHANGE SETTING ותסמן את המשחק בV תעשה אישור ותצא מזה, תפעיל תמשחק מחדש והכל בסדר מעכשיו.

בחלונית של הDEP תוסיף את כל המשחקים שאתה משחק, רק את קובץ הEXE וזהו אתה מסודר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים