פורסם 2007 ביוני 1718 שנים לא פעם קורה שמישהי מנסה להתחיל אתכם, אבל היא לא ממש מוצאת חן בעיניכם. במצב כזה, איך אתם "נפטרים" ממנה?נכתב בלשון זכר, אך מופנה גם לנקבה.
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים עושים את עצמך "לא מבין". היא מבינה את זה(שאתה בעצם לא מעוניין ועושה את עצמך "לא מבין") וזה מדליק אותה עוד יותר(הטבע הנשי).ככה תמיד את משאיר לעצמך מישהי באופציה... : )
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים יש לי עוד משהו, אתה מוציא תטלפון כאילו אתה מתקשר למישהי ואז זה מנתהל ככה (אתה בעצם מנהל שיחה עם עצמך)היי, מה נשמע בני?עוד פעם? דיי זה לא נורמלי, אמרתי לך אל תתעסק עם הסוהרות שם, חכה עד שתשחררלא לא, אתה לא הקשבתה לי בפעם האחורנה ובגלל זה תפסו אותך, טוב תמיד יש עוד הזדמנות, אז תראה פעם הבאה אני יבריח אותך לשטחים ואז תבוא לישון אצלי שהכול ירגע,טוב אחי, זזתי, ואל תשכח אם היא לא צועקת "אנס" זה לא שווה כלום.היא בתדהמה תשאל עם מי דיברתה, ותגיד עם המדריך הרוחני שלך בני סלע.
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים טוב תראי זה לא ילך בינינו בגלל שאני הומו. עובד כמו קסם כול פעם שלא תאמין לעצמך בטעות חח
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים מחבר טוב תראי זה לא ילך בינינו בגלל שאני הומו. עובד כמו קסם כול פעם ואם היא קוקסינל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.