פורסם 2007 ביוני 1618 שנים שלום לכולםאני אמור להתגייס ב03/02/08וכידוע זה עוד המון זמן, במיוחד לאחד כמוני שכבר עומד לסיים את כל הבגרויות שלו, וגם כל החברים שלי מתגייסים ביולי/אוגוסט/אוקטובר/נובמבר.כרגע עוד לא עברתי שום מיון(לא באשמתי, הצבא אמר לי ש"נפלתי בין הכסאות", כלומר למרות שאני מתאים למיונים למודיעין וחיל האוויר, לא זימנו אותי פשוט כי מבחינת המחזור אני לא מתאים-לא משנה)ובכל מקרה, לא כל כך משנה לי מה אני אעשה. קרבי אני לא יכול להיות(פרופיל 64).בגלל הסיבות האלה אני רוצה להקדים את הגיוס לזמן יותר מוקדם(חשבתי על אוקטובר, נובמבר או דצמבר ככה).איך אני עושה את זה? למי לשלוח פקס? עם מי לדבר בטלפון?(אני יודע שבאופן עקרוני אני צריך לדבר עם לשכת הגיוס אבל לפי מה ששמעתי יש עוד אנשים שאולי עדיף לדבר איתם קודם).יש לכם איזה סיבה טובה להקדמת גיוס שאני יכול להשתמש בה כתירוץ טוב?תודה מראש.נ.באני אהיה בן 18 ב1 לאוקטובר, האם זה אומר שרק מתאריך זה אני יכול להתגייס?
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים וואי אני עולה לי"ב והיום הולדת שלי ב26.10 ואני מפחד בדיוק מאותו דבר, בבקשה תנו רעיונות.אבל דע לך שגיוס נובמבר הוא גיוס קרבי.
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים אתה יכול לשלוח מכתב ללשכת גיוס, ולבקש שיקדימו לך את מועד הגיוס.כעיקרון הם מגייסים רק מעל גיל 18.הבעיה אצלך היא התפקיד, אולי אין את התפקיד שלך באותו מועד ולכן שלחו לך מועד הכי מוקדם למרות שהוא עוד חצי שנה++.
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים מחבר זהו שלא עברתי שום מיון, ולא הייתי כל כך בשום זימון(חוץ ממשהו שחתמתי עליו וויתור)אז על איזה תפקיד אתה מדבר?
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים הייתי ממליץ לך בזמן הזה לעבור מיונים למשהו נורמלי כמו מודיעין.אני לא ממליץ לך להתקע עם תפקיד מעפן כמו עובד רס"ר. זה לא נעים.זה גם יקדים לך את הגיוס אם תתאים לתפקיד כלשהו.
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים א) מנסיוני ומנסיון של חברים שלי אני כבר איש משוחרר התאריך הזה הולך להשתנות כנראה מספר פעמייםבכל מקרה יכול להיות שאתה כן מיועד לתפקיד שפשוט לא דורש מיונים.בכל מקרה פבואר זה לא כזה נורא אתה יכול לנסות ולמצא עבודה ולחסוך לצבא, כי בזמן הצבא חסר כסף !
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים מחבר בוא נצא מנקודת הנחה שאני לא כל כך צריך כסף(סתם הנחה).ובוא גם נגיד שיש לי קב"א 56 ודפ"ר 90(זה כבר לא סתם הנחה)יש מצב שלמרות שאני לא אעשה מיון לשום דבר אני אהיה במשהו נחמד?
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים גיוס אוקטובר זה בעיקר כלל צהלי. אני התגייסתי באוקטובר האחרון בגיוס כל"צ ושלחו אותי להיות מ.צ לצערי :-[. אבל בסוף הצלחתי לצאת בציפורניים
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים משום מה תמיד היה נראה לי שבצה"ל לא אוהבים להקדים גיוס ולא ברור לי למה, אם בנאדם רוצה להתגייס מוקדם והוא לא ממויין לתפקיד מסוים בתאריך גיוס מסוים אז למה לא להקדים? זה הרי בסה"כ פועל לטובת הצבא. גם אני בזמני הייתי בדיוק במצבך בגיוס פברואר וניסיתי להקדים כי פשוט לא רציתי לשבת בבית חצי שנה בלי לעשות כלום. לא הייתי ממויין לשום תפקיד, לא קיבלתי זימונים כלשהם (גם אני "נפלתי בין הכיסאות" לפי הגדרתם, שזה בגדול אומר שאין כח להתעסק אתך) ורק רצית להתגייס כבר... אמרתי להם מבחינתי יום אחרי היומולדת 18 תגייסו אותי וזה פשוט לא עזר. אני גם מכיר הרבה אנשים אחרים שניסו להקדים גיוס ופשוט לא היו מוכנים לשמוע על זה. אני כמובן לא אומר שתרים ידיים כבר עכשיו אבל אל תפתח ציפיות יותר מדי.
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים מה שכן אם אתם רוצים לעשות משהו בצבא תעשו את זה כמה שיותר מוקדם.אני למשל צריך לדחות גיוס בשביל להתמיין לאיזו יחידה.הגשתי בקשה לדחות את הגיוס כחודש וחצי-חודשיים לפני המועד גיוס שלי ובגלל שזה היה כבר מאוחר מדי הם לא מסכימים לדחות לי אותו.עכשיו אני בסיפור שאני מתגייס ב-15 ביולי ככלל צהלי פרופיל 64, ולא מוכנים לדחות לי את הגיוס בכדי שאני אממש את מלוא הפוטנציאל שלי.הם רוצים שבכח אני לא אתפנה מהבקו"ם כנראה.
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים מחבר אותו סיפור גם פה..היום קיבלתי מכתב שאומר שאני אקבל זימון לפקח טיסה אם יהיה מקום במיון.
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים הבעיה בהקדמת גיוס לקיץ זה שצהל עמוס בגיוסים בקיץ וכניראה אין לו דרך יעילה ליקלוט את כולם בקיץ בגלל שהטורנויות והקורסים מוצפים בטירונים אני אישית יתגיסתי בזמנו בקיץ וזה היה בלגן גדול אבל אני ממליץ לכם דווקה ליתגיס בחורף אם זה אפשרי כי לעבור טירונות וקורסים בחורף הרבה יותר קל ואז בקיץ אתם כבר רגילים לצבא בכל מיקרה להקדים תגיוס יותר קשה מלדחות תגיוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.