עבור לתוכן

תדר שרק צעירים יכולים לשמוע

Featured Replies

פורסם

הטאק זה של הרמקול...

• תגובות 76
  • צפיות 15.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכל חוץ מהאחרון

17

פורסם

קשה לכם לקלוט את העובדה שאוזן אנושית לא מסוגלת לשמוע מעל 20 KHZ.

אם אתם לא שומעים בבירור ואני חוזר בבירור אז אתם מדמיינים. כי יש את התיקים של ההתחלה והסוף ואותם כל אחד שומע.

פורסם

שומע בבירור הכל חוץ מהאחרון

פורסם

שמעתי הכל בבירור ואני חוזר בבירור מלבד 22.4

לא רע בשביל אחד שיצא מחיל תותחנים, הא? :)

פורסם

שומע עד 16.7khz ואני בן 15 =(

פורסם

שמעתי הכול חוץ מה 2 האחרונים ואיי זה עשה לי כאב ראש רצחני ! :pissed:

איזה חופר סעמק :s07:

עריכה : אני בן 21 עם זה אומר משהו ;D :lol:

פורסם

כל אלה ששואלים אם הם נהיו חרשים, ראיתם פה פעם רופא אף אוזן גרון?

תפסיקו עם התגובות הטיפשיות האלה.

כן, אתם חרשים!

פורסם
כן, אתם חרשים!

:goodposting:

פורסם

תקשיבו, עכשיו כשאני שומע את זה אז אני שומע את הכל חוץ מהאחרון, פשוט מיקודם אח שלי עשה רעש בחדר שלו אז התקשתי לשמוע, כששמתי את זה בשקט כבר שמעתי כמעט את כולם, חוץ מהאחרון.

פורסם

לכל אלה שמתלהבים ששמעתם תדרים גבוהים במיוחד באיזור ה-18kHz ומעלה (ובמיוחד אלה ששמעו את ה- 21 ומעלה). נראה שההבנה שלכם בנושא לא גבוהה במיוחד.

נעזוב לרגע את העובדה שהמדידה הזאת לא נכונה כי אתם לא משתמשים בציוד שעבר כיול ואתם לא יודעים את הנקודת ייחוס שלכם (יש סטנדרטי מסוים של דציבל שצריך לכייל ב-1kHz ורק אז אפשר לכייל את השאר ולדבר בכלל על האוזן שלכם). אז אחרי שהתעלמנו מכל זה, תזכרו שהציוד שיש לכם בכלל לא יודע לשחזר תדרים כאלה. זה שאתם רואים על המסך שלכם תדרים מגניבים של 22.8 או מה שזה לא יהיה לא אומר שאתם שומעים את התדר הזה. אתם שומעים את הממברנה מתחרפנת אולי, וגם זה לא. הדבר היחיד שאתם שומעים הוא הרמוניות של תדר הבסיס.

אז אולי זה כיף בתור משחק, אבל זה לא משהו רציני.

Anatoli.

פורסם

:goodposting:

חכם הבחור

פורסם

לכל אלה שמתלהבים ששמעתם תדרים גבוהים במיוחד באיזור ה-18kHz ומעלה (ובמיוחד אלה ששמעו את ה- 21 ומעלה). נראה שההבנה שלכם בנושא לא גבוהה במיוחד.

נעזוב לרגע את העובדה שהמדידה הזאת לא נכונה כי אתם לא משתמשים בציוד שעבר כיול ואתם לא יודעים את הנקודת ייחוס שלכם (יש סטנדרטי מסוים של דציבל שצריך לכייל ב-1kHz ורק אז אפשר לכייל את השאר ולדבר בכלל על האוזן שלכם). אז אחרי שהתעלמנו מכל זה, תזכרו שהציוד שיש לכם בכלל לא יודע לשחזר תדרים כאלה. זה שאתם רואים על המסך שלכם תדרים מגניבים של 22.8 או מה שזה לא יהיה לא אומר שאתם שומעים את התדר הזה. אתם שומעים את הממברנה מתחרפנת אולי, וגם זה לא. הדבר היחיד שאתם שומעים הוא הרמוניות של תדר הבסיס.

אז אולי זה כיף בתור משחק, אבל זה לא משהו רציני.

Anatoli.

אז מה אתה אומר על זה?

זה מאוד תלוי ברמקול ובמחשב

בכל מקרה זה לא עובד בדיוק לפי גיליאים.

בדקתי את זה עכשיו על כמה מחשבים ועם כמה אנשים.

במחשב שלא שמעתי את ה- 16.7, שלושה אנשים כן שמעו.

זה באמת עובד !!!

פורסם

אז מה אתה אומר על זה?

או מה שזה לא יהיה לא אומר שאתם שומעים את התדר הזה. אתם שומעים את הממברנה מתחרפנת אולי, וגם זה לא. הדבר היחיד שאתם שומעים הוא הרמוניות של תדר הבסיס.

Anatoli.

פורסם

לא הבנתי למה אתה מתכוון ?

אתה אומר שהם לא שמעו את התדר עם הערך הנקוב, אלה איזה שהוא תדר אחר?

אם כן בכל זאת זה היה תדר בתחום הדק -בין אנשים ששומעים וכאלה שלא!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים