פורסם 2007 ביוני 1418 שנים תשוו מול אחים קטנים והורים אם יש אך קטן שמציק אתם יכולים לשם רעש שהם לא שומעים בפול ווליום לפעמים יש גם חיות מחמד בבית.
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים שומע בקושי רב את 16.7 ואחרי זה כלום. אולי זה בגלל המחשב? שומע ברמקולים של המחשב הנייד.
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים עובדה שאני שומע, בבירור, את האחרון אני לא ממש בטוח, עדיין הרמקולים שלי דפוקים שומעים כמו זרם כזה ששמים פול עוצמה, ושאני משמיע את האחרון אז הרעש כזה מיתחזק קצת ושומעים ליחשוש.
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים כל מי ששמע מעל 18.8 מדמיין.אתם צריכים לצאת מהרחם בשביל לשמוע יותר מזה.זה שאתה לא שומע, לא אומר שאחרים לא שומעים
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים זה מאוד תלוי ברמקול ובמחשבבכל מקרה זה לא עובד בדיוק לפי גיליאים.בדקתי את זה עכשיו על כמה מחשבים ועם כמה אנשים.במחשב שלא שמעתי את ה- 16.7, שלושה אנשים כן שמעו.זה באמת עובד !!!
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים כל מי ששמע מעל 18.8 מדמיין.אתם צריכים לצאת מהרחם בשביל לשמוע יותר מזה.ממש לא.ביקשתי מחבר שיעשה לי מבחן עיוור והצלחתי לשמוע(לא שזה הישג גדול)
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים אני שומע עד ה18.8 (כולל)ואפשר לשוע מעבר לזה, בדקתי עם אח שלי הקטן שמסתבר שיש לו חושים יורת טובים ממני, והוא שומע הכל חוץ מהאחרון.מדאיג אותי הקטע הזה...אני כל יום שומע מוזיקה עם אוזניות חצי שעה כשאני יוצא עם הכלב... זה יכול לפגוע בשמיעה שימוש יום יומי כזה? שומע בערך על 75% מהעוצמה של המכשיר (H10)
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים שמעתי הכלכרטיס קול Audigy 2 ZS ורמקולים של Cambridge soundworksכל האלו עם המחשבים הניידים- הם בד"כ לא ישמיעו יותר מ 17-18khz.
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים כי השמיעה שלך נפגמה? : וואי יש מצב שזה בגלל שאני רוב היום על וואליום גבוה באוזניות? אני כל היום עם אוזניות בקושי עושה הפסקות וואיייייייי אני מרגיש ממש חרא עכשיו מה אפשר לעשות בנידון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.