פורסם 2007 ביוני 1118 שנים מדוע הבחור לא נפגע? הרי בעצם כל החשמל מילימטרים ספורים ממנו! לעוד פרטים ו\או תמונות - http://tesladownunder.com/
פורסם 2007 ביוני 1118 שנים ואוו איזה מפחיד בטח להיות שמה בפניםאבל כמו שאמרת החשמל מילימטרים ספורים ממנו ולא מגיע אליויש חוק פיסיקלי שאומר שהחשמל ימשך למקום דרכו יש הכי פחות התנגדות כדי לזגור מעגל ולכן דרך המתכת יש הרבה פחות התנגדות בסגירת המעגל מאשר דר הבן אדם אז הכלוב הזה משמם מאין הגנה על הבן אדם כמה שזה אירוני...
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים יצא לי לראות כמה פעמים סליל טסלה (בעיניים), אבל בחיים לא ראיתי אחד כזה גדול!
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים וואו, יש חוט כזה למטה של אדמה לא? שמחובר לרשת הברזל. מגניב, מעניין איך הוא יראה אחרי נגיעה קטנה .
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים בדיוק רציתי לפתוח נושא על זה!כי אני רוצה לבנות אחד.אבל ראיתי אנשים עם סלילי טסלה יותר קטנים שמתקרבים אליהם עם מתכות ומנורות וכל מיני דברים כאלה.איך הם לא מפחדים?זה עדיין אמור לכאוב.ואם נוגעים עם מתכת,זה לא אמור להוליך את החשמל אליך?
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים לא אם נוגעים במתכת לא קורה כלום כי לגוף יש התנגדות הרבה יותר גדולה מאשר למתכת אז החשמל מעדיף לעבור דרך המתכת שמה יש פחו התנגדות.ולבנות אחד כזה לא נשמע לי רעיון חכם.. דבר ראשון זה לא חומרים שאתה יכול להשיג בכל מקום או בכל חנות אלקטרוניקה כי יש בזה קבלים שמקבלים כמויות אדירות של מטח מה שלא תמצא סתם ככה וכדי להגיע לאלפי וולטים בשביל שממש תראה את החשמל באוויר תצתרך לעבוד קשהאם אתה רוצה תכין שוקר כמו של הקוסיות שפועל על 9 וולט ויש לו מעגל לא מסובך שפועל על משהו עם מעגל של דיודות לא זוכר בדיוק אבל זה יוצר את החשמל הזה באוויר
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים לדבר הזה קוראים כלוב פרדיי (למתכת) זה פשוט כלוב מתכת ואוו איזה מפחיד בטח להיות שמה בפניםאבל כמו שאמרת החשמל מילימטרים ספורים ממנו ולא מגיע אליויש חוק פיסיקלי שאומר שהחשמל ימשך למקום דרכו יש הכי פחות התנגדות כדי לזגור מעגל ולכן דרך המתכת יש הרבה פחות התנגדות בסגירת המעגל מאשר דר הבן אדם אז הכלוב הזה משמם מאין הגנה על הבן אדם כמה שזה אירוני...זה לא בדיוק אני לא ממש זוכר את הנכונה זה משהו שקשור לזה שבתוך כלוב מתכתי לא זורם זרםאתה יכול לנסות את זה עם רדיו פשוט, שים רדיו בתוך כלוב מתכת ותראה שהוא מפסיק לקלוט
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים העלה בי זכרונות מרד אלרט 2...אם רק היה כלוב כזה לטניה, היה אפשר להוריד בסיס בדקה וחצי...
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים הוא לא מתחשמל כי הפוטנציאל בתוך הכלוב שווה לפוטנציאל על הכלוב עצמו אז הוא לא יכול להתחשמל...זה הסבר פשוט על רגל אחת שחסר בבו טיפה... אין כמו פיזיקה..ד"א טסלה היה יותר כלי מאדיסון
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים ואוו איזה מפחיד בטח להיות שמה בפניםאבל כמו שאמרת החשמל מילימטרים ספורים ממנו ולא מגיע אליויש חוק פיסיקלי שאומר שהחשמל ימשך למקום דרכו יש הכי פחות התנגדות כדי לזגור מעגל ולכן דרך המתכת יש הרבה פחות התנגדות בסגירת המעגל מאשר דר הבן אדם אז הכלוב הזה משמם מאין הגנה על הבן אדם כמה שזה אירוני...זה לא נכון.זה "חוק" שמלמדים ברמה של תיכון שהוא ממש שטות.יש מקרים פרטיים של קצר שבהם כל הזרם יעבור דרך הקצר וישנם מיקרים הפוכים שהזרם יהיה שווה ל0.הסיבה היא פשוט שכל העסק הזה מוערק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.