עבור לתוכן

עוד 25 דקות יש לי רופא שיניים - הפחד ....החחששות...העששת !!!

Featured Replies

פורסם

אני זוכר בכיתה ה', כשעשו לי כתר. הכלבה עשתה אותו עם פטיש ואזמל!!!

קצבית מחורבנת..

אתה בטוח שהייתה ברופא שיינים ?

• תגובות 40
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אני זוכר בכיתה ה', כשעשו לי כתר. הכלבה עשתה אותו עם פטיש ואזמל!!!

קצבית מחורבנת..

זה הרפוא מ"חנות קטנה ומטריפה" או איך שלא קוראים לזה (הסרט הישן עם האפקטים הכי גרועים בעולם... חוץ ממלחמת הכוכבים הגירסה התורכית!)???
פורסם

לא יודע למה, אבל כבר עברתי הרבה סתימות, ו4 ניתוחים ברגל, וכול פעם החומרים מהלאחשים האלה שמזיקים פשוט עושים לי כזה כיף וסטלה. אני מכור לזה.

פורסם

:lol: :lol: :lol:

לי עשו פעם שתי סתימות, האמת היא שמה שגרם לכאב שלי היה פסיכולוגי לגמרי, ראיתי את הרופא עם מין מקדח קטן, וחשבתי "וואי הוא הולך לעשות חור יותר גדול מזה שהוא הולך לסתום", ואז קלטתי שזה סתם מעקצץ קצת ומעצבן, בטח לא כואב.

פורסם

אני מצחצח פעם ביום ובחופשים בקושי מצחצח.. (פעם חופש גדול אחד לא ציחצחתי חודש) ולא הייתה לי אפילו סתימה אחת או חור.. רק גשר למטה בגלל שן עודפת..

פורסם

אני מצחצח פעם ביום ובחופשים בקושי מצחצח.. (פעם חופש גדול אחד לא ציחצחתי חודש) ולא הייתה לי אפילו סתימה אחת או חור.. רק גשר למטה בגלל שן עודפת..

:screwy::puke:

פורסם

יצא לי שלא הייתי בערך 7 שנים אצל רופא שיניים.. אבל לא היו לי כאבים או משהו, אז לא הלכתי.

בקיץ שעבר הלכתי לאורטודנט והרופאים היו פשוט בשוק :-X עם הכמויות אבן שהצטברו אצלי בשיניים היה אפשר לבנות את המשולש בעזריאלי.

עשיתי גם טיפול שורש מסובך (אני לא זוכר מה היה שם.. חח אבל היא אמרה שהיא לא ראתה כזה מבנה אצל ילדים) ועכשיו אני תקוע עם גשר למטה ולמעלה שנה וחצי (נשאר עוד שננהה) וזה פשוט סיוט, אחרי כל מתיחה אני מרגיש שהשיניים שלי מחוברות לגשר ולא ההפך.

אין, זה פשוט מכשיר עינויים

פורסם

בני כמה אתם שאתם מפחדים מרופאי שיניים :screwy:

פורסם

זה לא משנה הגיל.

אני לא הייתי 7 שנים אצל רופא שינים וכבר לא זכרתי איך זה, אז שהגעתי בפעם הראשונה חששתי.. עכשיו אני נרדם, והשיננית מתעצבנת (תפתח תפפפפפפפההההה)

פורסם

גשר זה בהחלט סוג של מכשיר עינויים

ורסן זה כדי שכולם ידעו שמתעללים בך :silly:

פורסם

ויטניר

בקשר לשיני בינה בגיל 11 סבלתי מחום וכאבים איומים בפה ובכללי ולא יכולתי לאכל כי כל הפה שלי היה פצעים

הבעיה ? 4 שיני בינה חלק גודלים עקום

יום אחד הוציאו את כל ה4 אני שופך דם כמו מישהו שכרתו לו את היד :P

אגב לרופא שיניים יש אחלה דרמל ואחלה ראשים ... :D

פורסם
  • מחבר

ויטניר

בקשר לשיני בינה בגיל 11 סבלתי מחום וכאבים איומים בפה ובכללי ולא יכולתי לאכל כי כל הפה שלי היה פצעים

הבעיה ? 4 שיני בינה חלק גודלים עקום

יום אחד הוציאו את כל ה4 אני שופך דם כמו מישהו שכרתו לו את היד :P

אגב לרופא שיניים יש אחלה דרמל ואחלה ראשים ... :D

שאל אותו עם עושה מודים בזמנו החופשי ....

חזרתי מרופא שיניים ...יש לי שני שיני בינה שצריך לעקור ...גדלו עקום ..השיניים בסדר ...השיננית אמרה שאני לא מצחצח משהו ...(שזה ממש לא הגיוני...)

אין חורים ...(לא תקף לשנה הבאה)

פורסם

פעם אחת עקרו לי שן (חלב למזלי :P) עם צבת. זה היה ממש לא נעים. הרופא ממש התקשה להוציא אותה אז הוא התחיל להזיז אותה מצד לצד כמו שמוציאים מסמר ישן שמסרב לצאת. בכל הזמן הזה אני שומע רעשים קרנצ'יים כאלה בתוך הגולגולת שלי.

פורסם
  • מחבר

^^^^^^^^^נראה לי שאני לא מתכוון לעקור ...על גופתי המתה מישהו יעלה עלי עם צבת !!!

פורסם

אצלי זה הסיפור הכי גרוע.. בגיל 11 הלכתי לרופא שיניים, מרוב פחד ברחתי מהכיסא וחזרתי לרופא שיניים רק בגיל 15... בגיל 15 כבר לא הייתה ברירה והשן שהיה בה חור כבר הפכה לשן עם טיפול שורש רציני.. הלכתי לרופא משהו כמו 5 או 6 פעמים לטיפול ממושך על אותה שן, וכלום.. שום דבר לא עזר, הוא היה חייב לעקור אותה... בסופו של דבר פחדתי מהעקירה(למרות שהטיפולי שורש לא כאבו לי כלל וכלל.. רק הטעם המציק הזה בפהההההה) ולא חזרתי לשם ואני עד היום מסתובב עם שן שיש בה חור בגודל של 8ממ(מדוד)!!

ולא כואב לי.. זה מה שמוזר, לא כואב לי.. החור מעט מפריע לי כי מסוגלים להיכנס לשם תירס וחתיכות מאוד גדולות של דברים... אבל גם בגלל זה אני מצחצח משהו כמו 3-4 פעמים ביום...

אני עד עכשיו מפחד ועוד לא הלכתי לרופא..(כבר בן 19 כמעט) ואני לא יודע מה לחשוב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים