עבור לתוכן

עוד 25 דקות יש לי רופא שיניים - הפחד ....החחששות...העששת !!!

Featured Replies

פורסם

אני מת מפחד מרופא שינים...

מקדחה ...הררררררררררר

מחטים ..........איאיאיאי

האור ............אאאאאאאאאאאא

:o

ביי לכולם אם אני לא חוזר ....

(נ.ב- אם יקרה משהו הכלב שלי מקבל הכול ..)

• תגובות 40
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שהייתי קטן אמא שלי אמרה לי לחשוב על סופרמן.

תנסה אולי זה יעבוד :smile1:

פורסם
  • מחבר

18 דקות

טוב ננסה

:hi: :hi:

פורסם

מישהו אגב מכיר מישהו שיש לו או שהיה לו עששת. תמיד מדברים על עששת בפרסומות, אבל אף פעם לא שמעתי על מישהו שיש לו עששת. אני חושש שמדובר בקנוניה שכוללת את כל רופאי השיניים ויצרני המסטיקים. :pissed:

פורסם

עששת זה חור בשן שלא נוצר ממכה או זעזוע אלא בתהליך התמוססות בחומצות בפה/רקבון.

תגיד תודה שאתה לא צרייך להוציא שן בינה חצי שקועה הצידה (לא יושבת עמוק, פשוט שוכבת על הצד ופונה כלפי חוץ). לי כנראה יצתרכו לחתוך את החניכיים ולנסר את הלסט כדי להוציא את כולה. :-[ :'( :-\

פורסם

בעעע....

כמה זמן לא הלכתי לרופא שניים ! איזה כיף לי...

אני לא מבין מה הבעיה פשוט לצחצח כל יום פעמיים זה לוקח בדיוק דקה...

פורסם

אווץ :\

אני מצחצח פעמיים, כל פעם עם 2 מברשות אחרות ואחרי זה מי פה (סבלתי יותר מדי אצל הרופא, לא חוזר לשם :-X)

פורסם

בעעע....

כמה זמן לא הלכתי לרופא שניים ! איזה כיף לי...

אני לא מבין מה הבעיה פשוט לצחצח כל יום פעמיים זה לוקח בדיוק דקה...

זה לא תמיד עוזר, אתה יודע.

לעשות סתימה זה לא כואב, רק קצת מזעזע כשמתחילים לחפור עם המקדח עמוק.

לפעמים עושים זריקה, אבל אני לא אוהב אותה ולא עושה אותה אף פעם בסתימה.

פורסם

לצחצח שיניים אחרי כל ארוחה לא מנע ניתוח כירורגי כפול ל2 שיני בינה קבורות..

הכאב...

פורסם

אני זוכר בכיתה ה', כשעשו לי כתר. הכלבה עשתה אותו עם פטיש ואזמל!!!

קצבית מחורבנת..

פורסם

מה? אולי נפלת על רופאת השיניים עם התעודה הפיקטיבית, זאת שדיברו עליה בחדשות. היא גרמה לנזק למלא מטופלים ואני בטוחה שמדובר ביותר מאחת.

פורסם

אם עדיין כואב לכם בטיפולים הפשוטים אצל רופא שיניים, אז תחליפו אחד כי הוא עושה משהו לא טוב :-X (הכוונה לקידוח, סתימות וכאלה).

אני עשיתי שלוש סתימות לפני כמה חודשים (שלוש זריקות וקידוחים בחצי שעה) ולא הרגשתי כלום כי הייתה אחלה רופאת שיניים.

פורסם

לא חושב שזה כואב למישהו, אף אחד גם לא אמר שזה כואב לו, זה יותר הקטע של OMFG הולכים לקדוח לי בפה :-X

פורסם

אם עדיין כואב לכם בטיפולים הפשוטים אצל רופא שיניים, אז תחליפו אחד כי הוא עושה משהו לא טוב :-X (הכוונה לקידוח, סתימות וכאלה).

אני עשיתי שלוש סתימות לפני כמה חודשים (שלוש זריקות וקידוחים בחצי שעה) ולא הרגשתי כלום כי הייתה אחלה רופאת שיניים.

זה אומר שהחומר אלחוש שהרופא משתמש בו לא פועל עליכם. יש 2 סוגים בהזרקה שרופאי שיניים בד"כ משתמשים בהם (לא כולל גז צחוק). אני יודעת שאינני מגיבה לאחד מהם כלל.

פורסם

הגז צחוק עובד למישהו? סתם טיפה מטשטש ואחרי זה קיבלתי זריקה אז מה הקטע? :kopfpatsch:, מעדיף איזה עלה איכותי :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים