עבור לתוכן

שאלה בנושא פרופיל... כן, עוד אחת...

Featured Replies

פורסם

שלום!

ב"קיוסק המידע" האישי שלי באתר הגיוס של צה"ל, תחת סעיף הפרופיל, במקום מספר, כתוב:

"כשירות רפואית כפונטציאל לשיבוץ בתפקידי לחימה ביחידות חי"ר (חיל רגלים) ויחידות אחרות".

כתובים שם 3 סעיפים:

סעיף 1:

VASOMOTOR RHINITIS או ALLERGIC RHINITIS ללא הפרעות בנשימה. (לפעמים קשה לי לנשום מנחיר אחד באף, אבל זה לא פוגע בתפקוד כלשהו, בשום צורה שהיא).

סעיף 2:

סטייה קלה ומאוזנת במבנה עמוד שדרה ללא הפרעות ניכרות. (WTF? מאיפה הם הביאו את זה? לא הבאתי שום טופס רפואי ו\או אמרתי משהו על זה... אם יש לי את זה, אפילו אני לא יודע על כך... :screwy: )

סעיף 3:

HYDROCELE או VARICOCELE ללא הפרעות. (יש לי מעין בקע מפשעתי - לפעמים בשק האשכים, מעל האשך השמאלי, מתנפח איזה משהו מוזר, ללא כאב, בעיקר לאחר מאמץ.).

בנוסף לכך, ציינתי שם שאני סובל מ-ADHD, אבל הרופא אמר שלא מורידים על זה בכלל פרופיל (לכל מי שאי פעם תהה, אני הייתי ביניהם..) והם אפילו לא ציינו את זה בסעיפים.

אז מה אתם אומרים, חבר'ה?

איזה פרופיל לדעתכם יש לי?

פורסם

97/82

אבל אני נוטה לחשוב שזה 82 בגלל הסעיפים.

פורסם

:puke:

לא הייתי צריך לקרוא את כל הבעיות האלה שיש לך. וגם לא את התיאורים המזוויעים.

פורסם
  • מחבר
97/82

אבל אני נוטה לחשוב שזה 82 בגלל הסעיפים.

זה בטוח?

אני גם חושב כך, לאחר "התייעצות" עם ויקיפדיה, שם כתוב שפרופיל מתחת ל-77 (פרופיל חדש לסובלים מנזלת אלרגית או הזעת יתר) לא מתאים לשירות קרבי כמו חי"ר.[br]פורסם בתאריך: 7.06.2007 בשעה 19:21:20

:puke:

לא הייתי צריך לקרוא את כל הבעיות האלה שיש לך. וגם לא את התיאורים המזוויעים.

הכוונה שלי לא היתה להגעיל אף אחד ולא לעורר רחמים.

בסה"כ רציתי שיעזרו לי לקבוע את הפרופיל שלי תאורטית, דבר שמצריך תיאור מפורט, לא?

פורסם

לא יודע, אף פעם לא ראיתי תמונה שלך :nixweiss:

פורסם

הכוונה שלי לא היתה להגעיל אף אחד ולא לעורר רחמים.

בסה"כ רציתי שיעזרו לי לקבוע את הפרופיל שלי תאורטית' date=' דבר שמצריך תיאור מפורט, לא?

[/quote']

לא עוררת אצלי רחמים..

פשוט בדיוק סיימתי לאכול ונסנכתי לורום..

זה לא עשה לי טוב לקרוא על האשכים שלך ועל זה שאתה נושם לפעמים רק מנחיר אחד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים