עבור לתוכן

שרתי חדשות וסתימת פיות

Featured Replies

פורסם

רציתי להסביר איך עובדים שרתי חדשות וכיצד הם משמשים כיום כאופציה החכמה להעברת קבצים מהירה ואנונימית. רציתי להוסיף את מחשבותי לשיחה ארוכה בדבר שרתי חדשות אבל גיליתי שהודעה זו נעלמה. לא ננעלה - נעלמה. היו שם משהו כמו 15 דפים שפשוט הועלמו. אתם וודאי שואלים מה היה רשום בהודעה הזו שדרש מחיקה ולא נעילה. אנשים התרברבו שהם מורידים סרטי HD משרתי חדשות ומישהו פיזר חשבונות חינם להורדה. נו... ממתי חל איסור על הורדת קבצים משרתי חדשות ?

אפילו ארגוני זכויות היוצרים הגדולים שרודפים את ביטורנט ואת אימיול לא מתייחסים בכלל לשרתי החדשות בגלל אופים המיוחד.

מישהו באתר חשב שמדובר בעבירה ובפלילים ונחרד עד כדי מחיקה של ההודעה. העבירה היחידה אולי הייתה כלפי מנהלי אתר USENEXT שהפסידו כסף פוטנציאלי של מורידי תכנים. מהמעט שקראתי על החברה, אתם לא צריכים לדאוג לה ובטח שלא להגן על חברה שמרמה את לקוחותיה. האינטרנט מלא באנשים שנרשנו ל 14 ימי חינם וחוייבו כבר למחרת וחויבו חודש אחר חודש.

אנשים לא נתנו לינקים לקבצים אסורים. זה כמו לומר שאסור להוריד את תוכנת ביטורנט כי אז אפשר בעזרתה להוריד קבצים המוגנים בזכויות יוצרים.

מישהו פעם שאל איך אפשר להסיר את הפרסומות מדף הבית של האתר. מנהל האתר נזף בו ונעל את ההודעה. אולי בחר שלא למחוק ע"מ ללמד את האחרים. ואולי למשתמש הזה יש מחשב איטי או בעיות פרסומות פלאש והוא רוצה גירסה קלה של האתר. אתם באמת חושבים שמייד כולם יחסמו את הפרסומות באתרכם? או אולי אתם חושבים שהגולשים של אתר מקצועי שכזה לא חכמים מספיק ע"מ לדעת איך לעשות זאת ?

מה יש לאנשים שברגע שהם מקבלים את הכח לסתום פיות הם ממהרים להשתמש בו ? אז יש לך כח לנעול הודעות או אפילו למחוק אותן, אז מה. צריך לעשות שימוש בפיקוח הזה במקרים קיצוניים ולא בגלל שמישהו לא אהב משהו שמישהו כתב.

האם אני יכול לומר דברים בגנות חברת MSI ? או אולי מכיוון שהם מפרסמים אצלכם ידאגו שאשתוק.

לימוד האופן שבו מורדים קבצים משרתי חדשות לא מהווה עבירה על שום חוק של מדינת ישראל או חוק עולמי. לא נתבעו מעולם שרתי חדשות או מורידי חדשות ואין קמפיין עולמי להלחם בתופעה הזו. רק פה בפורום הזה רוצים להיות קדושים מהאפיפיור ונחרדים לכל צליל של צירוף המילים המבעית "שיתוף קבצים".

וכן, אני יודע שזה אתר פרטי ולא דמוקרטיה ואתם יכולים לסתום פיות למי שבא לכם ואתם שולטים ואתם מנהלים והכל. ובכל זאת אתם צריכים לנהוג בקהל הגולשים שלכם ביושר ובכבוד ולא רק כקהל מקליקים על הבאנרים שלכם.

פורסם

תודה לך על המאמר הנפלא הזה .

פורסם

hear hear

פורסם

אז על מה אתה מוחה בדיוק? על זכותך לגנוב?! :kopfpatsch:

פורסם

למנהל האתר יש אמיול קאזה USENET וכל אלה

בולשיט כל הקטע של הDONT לשתף קבצים כי כולם כולם כולם עושים את זה.

פורסם

זה לא הופך את זה לחוקי

פורסם

לדסקס את זה, לדסקס כל דבר, לא יכול להיות דבר לא חוקי. אני לא נוטה להעביר ביקורת, אבל זה פשוט שטויות. אנשים נתנו חשבונות לשרתי NEWS, דיברו על איך משתמשים בזה, ואם על ראש צוות המודים בוער הכובע, כי הם יודעים מה הם עושים עם זה, זו בעיה שלהם, לא של משתתפי הדיון.

לזה קוראים בעברית צחה "סתימת פיות". ארה"ב אנחנו עדיין לא, אבל לאנשים מותר לדסקס כל מיני דברים, ולא רק לבלבל את המוח על NVIDIA מול ATI ואינטל מול AMD, כי זה מה שנוח למודים.

פורסם
  • מחבר

אז על מה אתה מוחה בדיוק? על זכותך לגנוב?! :kopfpatsch:

יכולת ההסקה שלך מדהימה. את כל זאת הסקת מקריאת ההודעה שלי ?

אם אני אשאל אותך איך להגיע לסופרמרקט, תשאל אותי: "למה? אתה הולך לגנוב מוצרים?"

ואם ארצה לדעת היכן הבנק הקרוב וודאי תשאל אותי: "לשם מה? אתה מתכנן שוד?"

ואם אכנס לרכבי וודאי תסיק שאני בדרכי לדרוס הולכי רגל.

ואם אתייעץ איתך לגבי התחברות לצ'ט, אז וודאי תמנע מלעזור לי שהרי אני פדופיל בפוטנציה.

אני גנב בדיוק כמו שכל אחד שמשתמש בצ'טים הוא פדופיל.

למזלי החוק בארץ ובעולם לא עובד לפי המסקנות ותחושות הבטן המופלאות שלך.

זכותי להשתמש בשרתי חדשות ובביטורנט ובכל טכנולוגיה קיימת כל עוד אני לא עושה בה שימוש אסור. אני שמח שאני לא חי בעולם שהאסור והמותר נתון לשיקולך או לגחמות של מנהלי פורומים.

פורסם

מעבר לזה - אימיול, קאזה, ביטורנט וכל תכנת שיתוף קבצים הינן חוקיות לחלוטין. הבעייה היא התכנים שמוגנים בזכויות יוצרים. כלומר

אני יכול להוריד LINUX ללא הפסקה דרך ביטורנט בצורה חוקית לחלוטין. אסור לי להוריד את הפרק החדש של HEROES ולא משנה

אם זה טורנט\אימיול\ USENEXT או אפילו (כן כן) HTTP. עדיין לא ראיתי באן על שאלות כמו "איזה שרת הכי מהיר בRAPIDSHARE"

(עיין עמוד ראשון בפורום זה).

עריכה: בינתיים הגיבו אבל עדיין רלוונטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים