עבור לתוכן

"יום וירטואלי"...

Featured Replies

פורסם

התיכון בו אני לומד, "בליך ר"ג", החליט לעשות היום "יום וירטואלי" לשכבת ט'. לצורכי העניין השכבה מכילה כעת כ-520 תלמידים.

את כל הפרסומות של היום הזה אתם בטח כבר יכולים לדמיין ("עידן חדש", "הראשון מסוגו" וכו').

התוכנית היתה לתת עבודה בנושא "אליהו הנביא" בתנ"ך מ-9 בבוקר עד 11, כאשר ב-11 צריך לשלוח טופס עם התשובות דרך האתר, ועוד 2 עבודות מ-11 עד 1 וחצי בצהריים. ניסיתי להיכנס לאתר בתשע בבוקר, ומה אתם יודעים, הוא לא עובד. כנראה כורע תחת העומס האדיר, מסכן שכמוהו.

לקראת 10 האתר מתחיל לקרטע חזרה לחיים, כנראה כתוצאה מאנשים שנוטשים, ובינתיים הודעות עוברות ברשתות ההודעות המיידיות למיניהן לגבי הארכת זמן, כאלו שהצליחו לראות את העבודה ושמרו אותה וכו'. בסביבות רבע ל-11 האתר עובד כמעט חלק, אך חלקים מהעבודה בלתי פתירים לכל הפחות: שאלה קטועה, שאלה עם פירושים לפסוק שאמורים לקפוץ עם Tooltip אבל הם לא, לינקים שלא מתפקדים וכל מיני דברים בסגנון. השאלה היא: זה נראה לכם הגיוני לעשות דבר בכזה קנה מידה? ועוד על חומר שאמור להופיע בבחינת תחילת שנה הבאה בתנ"ך? שעליו יושם דגש מיוחד דווקא בגלל שהוא היה ביום הוירטואלי הזה? על אתר שלא מסוגל לסבול את העומס? מה לדעתכם אני צריך לעשות בתור אחד התלמידים?

עריכה: העלו את העבודה להיידפארק והאריכו את זמן ההגשה ל-3 בצהריים, על חשבון הזמן שלנו.

פורסם

חחחחחחחח היה לנו יום וירטואלי כזה, התחלקנו לזוגות ועשינו את אותו דבר.... לפני איזה 3 שנים...

אמ... היו לנו להגיד 3 עבודות עד 1... סיימנו את הכל ב8 וחצי וסתם הסתובבנו אחרי זה.

פורסם

גם לנו עשו את זה בכיתה ח' ו ט'

תפנה לאחד המורים האמרגנים והסבר לו את הבעיה.

פורסם

boohoo :'(

פורסם

מה הפואנטה ביום וירטואלי? :s05:

ד"א, איפה שאני לומד כל הש"ב, ההודעות וכו' נעשים דרך האתר בלבד, מה שחוסך למקום הרבה כסף בהדפסת דפים :smile1:

פורסם

זה ממש לא הראשון מסוגו

לפני הרבה זמן כבר היה לנו יום מקוון

ויש לנו איזה 300 ילדים בשכבה, והכל עבד מושלם.

פורסם

אצלו בתיכון היו עושים את זה כל שנה, ב1 לינואר (יום שאף אחד לא בא בכל מקרה)

יש איזה 3 עבודות בכמה נושאים, כל שכבה יש עבודות שונות, וצריך להגיש יום אחרי.

השנה אני לא ידוע למה לא עשו, אבל שנה שעברה ולפני שנתייים עשו, לכל התיכון לא רק לשכבה והאתר קרס כמה פעמים אבל לא משהו רציני.. היה לנו גם את כל היום להעתיק את העבודה מאיזה פראייר שעשה אותה.

פורסם
  • מחבר

לא אכפת לי מכל אי הנוחות והמסביב, אבל מעצבן אותי שהסגל באמת חושב שזה עוזר במשהו חוץ מלעצבן את התלמידים.

להיכנס לאתר, לכתוב בוורד ולהשתמש באי-מייל לא מקדם כלום וזה ממש נראה כאילו עושים את זה כדי שיוכלו לומר "הנה, עשינו".

פורסם

תגידו תודה שלפחות אצלכם עושים משהו.

במוסד(למשוגעים??) שלי יש אתר אך פשוט חוץ משלושה מורים אף אחד לא טורח להשתמש בו(מתוך ארבעים וקצת מורים).

לקיוון יש יתרונות אדירים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים