פורסם 2007 ביוני 618 שנים בעיקר שוודיה ודנמרק ההורים שלי טסים בימים הקרוביםאשמח לכל מיני רעיונות אבל לא מוצרי חשמל וכאלה עדיף משהו ייחודי וגם יש להם עצירת ביינתים בבריסל לדי הרבה זמן אז גם בא בחשבון
פורסם 2007 ביוני 618 שנים המממ נכנסתי להגיב גם אותו הדבר...אבל אם אני כבר פה...הכל די יקר שם אז כדאי מאכלים יחודיים,ומשקאות חריפים כמובן.
פורסם 2007 ביוני 618 שנים משוודיה בחורה או שתייםמדנמרק בחורה ולגומבלגיה שוקולד וליקרים (יש לי בבית כבר 11 שנה ליקר שוקולד מבריסל)
פורסם 2007 ביוני 618 שנים שיביאו את את אינגוור קאמפרד מייסד איקאה.יש פה כמה חברה שצריכים לסגור איתו חשבון.
פורסם 2007 ביוני 618 שנים ^^*off topic*ואללה? איך מסתדרים עם המרחק?שואל כי זה רלוונטי, יש לי ידידה קרובה(או שמא קצת יותר מזה..) שם..אכפת לך לענות בפרטי?
פורסם 2007 ביוני 618 שנים איזה שאלות מטומטמות יש בפורום היום.... "מה כדי לי להביא מאיזור הטמפונים של פרו?"
פורסם 2007 ביוני 618 שנים הייתי בסקנדינביה (שבדיה, נורבגיה ודנמרק), המקומות האלה פשוט מהממים!תכלס, אין ממש מה להביא משם, הכל שם יקר.תגיד להורים שיצלמו הרבה. כשתראה את התמונות אתה תצטער שלא נסעת איתם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.