עבור לתוכן

ביולוגיה: ביוטופ

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני צריך להתחיל כבר את עבודת הביוטופ שלי (אני כבר בסוף יא') ועדיין לא החלטתי על מקום...

האם למישהו מכם יש עבודה גמורה כדי שאני אוכל להתרשם מהמקומות השונים וסוף סוף להחליט איפה אני אעשה את הביוטופ?

אשמח גם לשמוע המלצות שלכם - במידה ואתם יודעים על מה אני מדבר.

תודה מראש.

פורסם

אני עכשיו סיימתי י"ב ביולוגית עם ציון סופי של 95 בביוטופ, וכל זה רק בזכות שאהבתי את המקום שהייתי בו, שזה הים! :xyxthumbs: לכן מה שאני אומר לך זה שהכי חשוב שתעשה במקום שאתה תאהב אותו וכמובן עם אנשים שאתה סומך עליהם ויודע שהם משקיענים. והכי הכי הכי חשוב זה לכתוב את כל(!!!) הנתונים שיש לך ולגבות אותם, אתה תראה כמה שימושי זה יהיה בשלב הסופי והאחרון של כתיבת העבודה. תהנה!(הביוטופ זה החלק הכי טוב בביולוגיה) :xyxthumbs:

פורסם

איכס ביוטופ!

בעע זה החלק הכי דפוק בכל ה5 יחידות בביולוגיה!!!

פורסם
  • מחבר

ממש קשה לי להאמין שאני עד כדי כך אוהב את העבודה הזאת...

ואיפה אתה ממליץ לעשות וכו' ומתי אתה התחלת את העבודה והאם גם עשית אותה בחופש בין יא' ליב'...

תספר קצת פרטים..

פורסם

התחלתי את העבודה לקראת סוף י"א וזה נמשך עד אמצע י"ב(7 מפגשים סה"כ) לא בחופש הגדול!. אני הייתי בים חוף הבונים היה ממש טוב היינו עובדים איזה שעה ואם היינו מסיימים בזמן אז יאללללה למים...קיצר הקטע הכי כיף בבילוגיה זה הביוטופ אם אתה בים. למה היו לי חברים שהיו בחורש/בצוק :kopfpatsch: ולא התלהבו כ"כ. והיה גם אפשרות למערה עם עטלפים. בעיקרון זה קשור למה שהמורה שלך בוחרת, ז"א אצלנו יצאנו מטעם ביה"ס ככה שהיינו נתונים לחסדי המורה ואלו היו המקומות בחירה שלנו. בכל מקרה כמו שאמרתי לך מקודם הכי חשוב זה שתצא עם חברים שאתה אוהב ואתה יכול לסמוך עליהם שהם יעשו את העבודה טוב.

פורסם
  • מחבר

זהו... שאצלנו זה במתכונת בכלל שונה:

עושים שניים או שלושה כאילו וכל אחד בוחר איך לעשות... עם הדרכה או בלי וכו'...

וזה קצת בעייתי...

סה"כ העבודה הייתה קשה?

והאם אתה ממליץ לקחת הדרכה מבחוץ כי בעצם ככה אתה מבטיח לעצמך שבעצם אכן תשלים את החמש יחידות אחרת יכול להיות מצב מאוד לא נעים שלא תעמוד בלוח זמנים וכו'...

פורסם

אצלנו זה כל קבוצה בוחרת היכן לעשות לבד.

יש 7 תצפיות שכל אחת מהן לקחה לנו 30 דק'.

בסוף 7 התצפיות(כל חודש תצפית) נפגשנו למספר מפגשים מרוכזים לבד ועשינו את העבודה, אח"כ המורה שלנו תיקנה לנו חצי מהעבודה ואז שיכתבנו אותה מתוקנת.

פורסם

גם אצלנו זה היה ככה, מורכב מקבוצה של 3 ילדים 1 קבוצות 4 אזורי מחקר. אבל אצלנו היה מדריך ולפי דעתי זה חובה כי לבד לא נראה לי אפשר לסיים עם זה בצורה טובה. ועוד דבר שעזר לי מאוד זה שאחרי כל מפגש המורה הייתה דורשת סיכומים של מפגש והייתה עוזרת לנו לערך את העבודה עד לשלב הסופי.

פורסם
  • מחבר

או.קיי, תודה על התגובות.

אז עפ"י מה שאני מבין כדי לקחת מדריך... אני אישית עכשיו גם חושב ככה כי אחרת זה סתם יכול להסתבך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים