פורסם 2007 ביוני 218 שנים אז ככה, המגמה שלי דיי משעממת אותי (רובוטיקה), וחשבתי לפרוש מזה בשנה הבאה (יא') ולהרחיב רק מקצוע אחד. בבצפר טוחנים לנו ש"מי שיכול להרחיב יותר ממקצוע אחד שירחיב", אבל ממש אין לי כוח לשני מקצועות מורחבים. זה באמת משנה אח"כ אם הרחבתי מקצוע אחד או שניים (כימיה בכל מקרה אני ירחיב, לא בטוח בקשר למה עוד)? תודה רבה!
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מחבר הרבה... מקצועות חובה + 10 יח"ל רובוטיקה + 5 כימיה... אם לא לזכאות לתעודת בגרות אז לאיזה קשר אתה רוצה? אני אהיה זכאי לתעודת בגרות גם עם הרחבה אחת, פשוט רציתי לדעת אם זה משנה באוניברסיטה\משהו אחר...
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מחבר כל מקצוע של 5 יח"ל (חוץ מאנגלית ומתמטיקה) נותן בונוס? איך זה הולך?שוב תודה!
פורסם 2007 ביוני 218 שנים כל מקצוע של 5 יח"ל נותן 20 נקודות בונוס ,אם אני לא טועה.אנגלית ומתמטיקה 25.
פורסם 2007 ביוני 218 שנים ברוב המוחלט של האוניברסיאטות רק מקצוע אחד משתקלל בממוצע המיטבי.המקצוע שברוב המקומות מקבל את המשקל הגבוה ביותר, בכל הנוגע למקצועות ריאלים\מדעיים, הוא פיזיקה.אם השיקול שלך אינו עניין אלא אך ורק ציונים לצורך קבלה לאונ' תלמד פיזיקה- נקודה.
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מחבר בעיקר עניין, בגלל זה אני לוקח כימיה.בקיצור, אני כנראה אפרוש מהמגמה ואשאר עם מקצוע הרחבה אחד.
פורסם 2007 ביוני 218 שנים נדמה לי רק עם כימיה אי אפשר לקבל בגרות אבל תבדוק את זהדבר שני כנס לאתר של הטכניון יש שם בדיוק הסברים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.