עבור לתוכן

רובי אוויר? למי יש?

Featured Replies

פורסם

היום קניתי רובה אוויר וגיליתי שזה נורא כיף :D

אולי זה נשמע כמו ילד קטן שמתלהב מרובה פלסטיק, אבל אפשר לשחק בזה שעה שלמה בלי להשתעמם.

אומנם התקציב שלי היה מוגבל אז קניתי שטגן חזק יחסית:

utgshotgunwithtactical.jpg

01011115.JPG

המהירת שלו זה 250FPS (אני חושב) והוא לא אוטומט, אבל עם קצת זריזות אין בעיה לירות כדור בשניה.

הוא מסיבי ולא כמו הרובה הקודם שקניתי ונשבר לי אחרי חודש.

מה שביאס לי תתחת בו זאת המחסנית, דרך הכנסת הכדורים היא מפגרת לגמרי, מכניסים את הכדורים לתוך צינור, ומכניסים את הצינור למחסנית ואז דוחפים עם מקל והכדורים עוברים למחסנית.

ברובה הקודם שלי, שהיה דגם אוטומט הייתה מחסנית ענקית ואתה פשוט שופך בערך 50 כדורים לתוכנה ומוריד איזה קפיץ, הופך את המחסנית והכדורים נכנסים למקום.

פה יש לי רק 17 כדורים :(

קיבלתי אותו עם כוונת טלסקופית עם לייזר בפנים ופנס (לא יודע למה הוציאו לי את הלייזר מהחבילה) אבל בתכלס כל הגימיק הזה סתם הורס, עדיף לכוון לפי העין.

יש לי גם משהו שחידש לי, "Hoop Up" אפשר לסיבוב הכדור, שאתה מפעיל את זה הכדור תופס קשת גבוהה יותר, זה בשביל כדורים כבדים.

שבוע הבא אני אתחיל אולי קרבות עם חברים :smile1:

אז יש לכם גם? שתפו.. ספרו חוויות ::)

• תגובות 48
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תתחדש, כמה עלה לך ואיפה קנית?

פורסם
  • מחבר

אוי שכחתי לציין.

אמרו לי עולה 130 בת"מ בת"א עם 1000 כדורים.

נסעתי עם חבר והגעתי, שולחן, באמצע הרחבה, עם כל מיני זבל וקופסא של רובה אוויר בצד (המשטרה תפסה אותם אז הם עלק משפצים תחנות אבל מוכרים) קיצר אמרה לי 160, אמרתי לה אבל אמרו לי 130, עשתה לי טובה נעשה לך (עוד לא סיימתי את המשפט) ואז בעלה בא אומר לי זה 140 עם 1000 כדורים, אמרתי לו הבאתי רק 130, אמר לי טוב תביא לי בפעם הבאה :D

שמח וטוב לב (וחושש פחד מוות משוטרים שמסתובבים בתחנה) יצאתי לי לכיוון האוטובוס.

פורסם

אוי שכחתי לציין.

אמרו לי עולה 130 בת"מ בת"א עם 1000 כדורים.

נסעתי עם חבר והגעתי, שולחן, באמצע הרחבה, עם כל מיני זבל וקופסא של רובה אוויר בצד (המשטרה תפסה אותם אז הם עלק משפצים תחנות אבל מוכרים) קיצר אמרה לי 160, אמרתי לה אבל אמרו לי 130, עשתה לי טובה נעשה לך (עוד לא סיימתי את המשפט) ואז בעלה בא אומר לי זה 140 עם 1000 כדורים, אמרתי לו הבאתי רק 130, אמר לי טוב תביא לי בפעם הבאה :D

שמח וטוב לב (וחושש פחד מוות משוטרים שמסתובבים בתחנה) יצאתי לי לכיוון האוטובוס.

מאותו אחד שקנית את הרובה פעם הוא הלך כמעט מכות רציניות עם חברים שלי....

פורסם

לי היה פעם MP5, אבל הוא התקלקל , ורק המנגנון ירי נשאר תקין , אז הפרוייקט גמר שלי התבסס עליו..

פורסם

יש לי AK47.. רק חבל שהוא לא אוטומטי :(

פורסם

שמעתי שבשוק ראשון יש רובה, למישהו יש נסיון עליו?

פורסם

פעם הייתי חזק בקטע הזה. זה באמת כיף...

אם אתה רוצה לקנות מסיכת פיינטבול במצב חדש דבר איתי. זה חובה בשביל קרבות וכאלה.

ד"א, אני חושב שאומרים Hop UP, לא Hoop...

פורסם
  • מחבר

צודק זה HOP

תגיד כל רובה יכול לירות כדורי צבע?

פורסם

פעם הייתי חזק בקטע הזה. זה באמת כיף...

אם אתה רוצה לקנות מסיכת פיינטבול במצב חדש דבר איתי. זה חובה בשביל קרבות וכאלה.

ד"א, אני חושב שאומרים Hop UP, לא Hoop...

אפשר פשוט לשים משקפי מגן.

פורסם

תלוי איזה ..

השמקפיים יכולים להישבר עם המכה והרסיסים יכנסו לך לתוך העין.

מסכת פיינטבול אמורה ליספוג מכות חזקות בהרבה מאלה של רובי אוויר אז היא טובה מאוד.

פורסם

תתחדש אחי חח גם לי יש אקדח אוויר (desert eagle) משו לפנים של AIR SOFT קניתי בחו"ל ב-200-250 ש"ח משו כזה בחנות לנשקים ^ ^ לא יודע מה העוצמה שלו אבל הוא חזק מספיק לחורר תריסים או טריסים איך שכותבים את זה :nixweiss: וגם להשאיר סימנים עמוקים כאלה בפח :):smile1: אם אתה רוצה אפשר לארגן קרבות חח יהיה כיף :xyxthumbs: יש לציין שבתמונה יש לי כזה בול אבל אני מצלם את שלי וכול תמונה יוצאת לי 800+ קילובייט ואני לא יכול לצרף אותה :-\

[attachment deleted by admin]

פורסם

אפשר פשוט לשים משקפי מגן.

קיבלת פעם 0.2 גרם ב-250 FPS לפנים? אווץ'...

פורסם

כזאת מלחמה אנחנו צריכים לארגן...

חח אנשים שלא יתבגרו לעולם חח :lol: אני מבין לעשות מלחמות בגיל 16 17 18 זה כיףף אבל אנשים מבוגרים... סטודנטים... חח משחזרים את מלחמת וויטנאם ^ ^ תחשבו מה הוא אומר לאישתו לפני שהוא יוצא מהבית חח אני הולך לשחק ביריות פה אם החבר'ה ^ ^ זה כול אלה המורעלים שלא הגיעו ליחידות העלית חחחחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים