עבור לתוכן

מחפש דרכים מקוריות לדפוק את אח שלי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

רעיון מעולה אני הולך לעשות את זה.

• תגובות 35
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קבל דרך מקורית לשגע ממש את אח שלך:

1) סגור את כל כל החלונות ותגיע לשולחן עבודה

2) תוודא ששום אייקון בשולחן עבודה לא מסומן ותעיף את העכבר הצידה (לא יודע אם זה רלוונטי כל כך אבל הכוונה שלא יראו את הסמן של העכבר במסך)

3) תלחץ על כפתור ה-Print Screen במקלדת

4) כנס לצייר ותלחץ על CTRL+V

5) שמור את התמונה איפשהו וקבע את התמונה בתור טפט לשולחן העבודה

6) קליק ימני על שולחן העבודה, בתפריט שנפתח תבחר ב-Arrange Icons By בתפריט שיפתח לך תעיף את ה-V מהאופציה Show Desktop Icons

7) תוודא שסרגל הכלים (שורת התחל) לא נעול ותמזער אותו למטה

8 ) עכשיו תבדוק אם אחד מהאייקונים שבשולחן העבודה לחיצים :evil_laughterperple:

אדיר!!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

אני חייב לציין שהרעיון של Metalhamer גאוני, חייב לעשות את זה למישהוא!!

פורסם

אם אתה יודע הקלדה עיוורת והוא לא: תשנה את המיקום של כמה מקשים במקלדת (תוציא אותם עם סכין קהה).

מאוד משעשע. :smile1:

פורסם

תקנה גרב גדולה (שאפשר לשים על הראש ולהיראות כמו טרוריסט), תלבש בגדים שחורים ואקדח אוויר (ותזרוק את כל הכדורים, כדי שכשהוא יעצבן אותך לא תוכל לירות בו באמת, זה מעשה מרושע מידי...). תצא מהבית עם הכל בתוך התיק, תתלבש בחוץ או אצל חבר (תוכל להזמין אותו להצטרף אליך למעשה המצחיק) ותחזור הביתה לבוש ככה (תעשה כאילו אתה פורץ לבית) והוא יחשוב שאתה טרוריסט אמיתי!!!

צוחקים צוחקים אבל זה מפחיד אחושרמוטה. אחי עשה לי את זה פעם באמצע הלילה. המניאק דופק לי על הדלת, אני פותח והוא בא אלי עם הגרב הזאת ובגדים שחורים ומתחיל להכניס לי בעיטות.

אהבתי!!!

תקנה חוברות פורנו ותחביא לו במגירה של התחתונים!!! כשאמא שלך תביא לו תחתונים מהכביסה היא תטפל בו בשבילך...

עוד רעיון: תחביא לו קונדומים בארנק ותבקש מאמא שלך להביא לך משהו מהארנק שלו...

מה אתה ילד קטן? סה"כ חוברת פורנו... שלא לדבר על זה שאין כלום בלהחזיק קונדומים בארנק :s07:

ולפותח הת'רד: לפני שאתה מתלונן על אח שלך תהיה בנאדם ותשים לו את הנטלימיטר על חצי מהתעבורה הכללית :bash:

פורסם

עוד ת'ראד מפגר. מיצינו.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים