עבור לתוכן

מחפש דרכים מקוריות לדפוק את אח שלי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי אח שקטן ממני בשנה וחצי(מה שהופך אותו לבן 16 וחצי) והוא פשוט משגע אותי. הדוגמא הכי נפוצה היא זאת:

הוא לא מבין בגרוש במחשבים, אבל הוא כל הזמן מנסה להתעסק עם האימיול וזה, ככה קורה שכל יום אני צועק עליו שיכבה את האימיול(שגם ככה על LOW ID) כי הוא חונק את כל הקו(כל ה64 קילובייט העלאה הולך לאימיול המזוין שלו בזמן שהוא מוריד על 0.0), או שלפחות ידליק את הנטלימיטר(שסידרתי ככה שתגביל גם את ההורדה וגם את ההעלאה ל1.), אבל הוא לא מקשיב, וכל פעם אני מתעצבן מחדש(וזה עוד הדברים היחסית פחות מעצבנים שהוא עושה)

אני מחפש דרכים מקוריות לדפוק אותו גם במחשבים(כמו לדוגמא שהוא לא יצליח להפעיל כל מיני דברים במחשב שלו) וגם בכללי יש למישהו רעיון?

• תגובות 35
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם לך יש את המחשב המחובר לראוטר ולמודם, תחפש דרך לחלק את המהירות העלאה אם זה מה שמפריעה לך, ני בטוח שקיים דבר כזה :hat:

פורסם
  • מחבר

תאמת שלא התכוונתי למשהו כזה, למרות שאני אשמח לדעת איך עושים את זה(אולי בנטלימיטר?)

אני מחפש גם דרכים יותר כלליות לא רק בנושא הזה לדפוק אותו טוב שלא ישכח הרבה זמן.

פורסם

תן לו איזה וירוס נחמד ליום הולדת , הוא יאהב את זה .

:P

פורסם

לא הבנתי, אתה מתכוון כמו מאחורה?

איזה טיפשי זה. פשוט תנתק לו את החוט מהמודם.

פורסם
  • מחבר

זה לא מקורי ::)

תן לו איזה וירוס נחמד ליום הולדת , הוא יאהב את זה .

הייתי עושה את זה אבל אז אני אצטרך לסדר את זה :smile1:

פורסם

חח מוכר לי אישית..

תנתק את הכבל שמגיע מהראוטר לכרטיס רשת שלו.

פורסם

יש תוכנות שליטה על מחשבים דרך הרשת. תוריד אחת ותעשה לו טרור (תסגור לו חלונות בזמן שהוא עובד, תחשיך מסך וכו)..

:)

פורסם

אין מצב שתסתדרו ?!

אני ואח שלי הגדול היו הרבה עימותים שהיינו קטנים עד אחרי הצבא ,

היום אנחנו מכבדים אחד את השני , מדברים יפה אחד לשני וגם מדברים וצוחקים כמו אחים נורמלים .

תאמין לי אם הייתי חוזר לילדות לא הייתי רב עם אחי בכלל

פורסם

תקנה גרב גדולה (שאפשר לשים על הראש ולהיראות כמו טרוריסט), תלבש בגדים שחורים ואקדח אוויר (ותזרוק את כל הכדורים, כדי שכשהוא יעצבן אותך לא תוכל לירות בו באמת, זה מעשה מרושע מידי...). תצא מהבית עם הכל בתוך התיק, תתלבש בחוץ או אצל חבר (תוכל להזמין אותו להצטרף אליך למעשה המצחיק) ותחזור הביתה לבוש ככה (תעשה כאילו אתה פורץ לבית) והוא יחשוב שאתה טרוריסט אמיתי!!!

פורסם

במקום לדפוק אותו, תנסה לשבת ולדבר איתו. תסביר לו שהאימיול שלו מפריע לך ושלא יקרה כלום אם הוא ישים את הנטלימיטר. זה לא יגרע ממהירות ההורדה שלוב אימיול ורק יעשה טוב למהירות הגלישה שלו וגם שלך באינטרנט...

אתה מצידך, תפסיק לצחוק עליו ולצעוק עליו ותשנה לו את הנטלימיטר ל 7 העלאה ו100 הורדה... תהיה אתה הבוגר מבין שניכם.

אל תסמן למטה.

ואם אתה מתעקש, תמחק לו קובץ סיסטם שיגרום לו לבעיות. תמחק לו את הדרייבר של כרטיס המסך שהוא לא יוכל לשחק הרבה, שים לו אבק במחשב כדי שהמחשב יעשה ריסטרטים לפעמים ויתחמם... תנתק מאוררי מארז...

פורסם

תקנה גרב גדולה (שאפשר לשים על הראש ולהיראות כמו טרוריסט), תלבש בגדים שחורים ואקדח אוויר (ותזרוק את כל הכדורים, כדי שכשהוא יעצבן אותך לא תוכל לירות בו באמת, זה מעשה מרושע מידי...). תצא מהבית עם הכל בתוך התיק, תתלבש בחוץ או אצל חבר (תוכל להזמין אותו להצטרף אליך למעשה המצחיק) ותחזור הביתה לבוש ככה (תעשה כאילו אתה פורץ לבית) והוא יחשוב שאתה טרוריסט אמיתי!!!

+כדאי לשלב צעקות "אללה ואכבר" לתפוס אותו עם עוד חבר ולקשור אותו לכסא ולחסום לו את הפה עם סמרטוט

פורסם

שים איזה אבן מכובדת בתוך גרב ישנה...ותתחיל לפוצץ לו תצורה , הוא בחיים לא יפעיל אימיול יותר בחיים.

פורסם

אתם אחים. תדברו. (אלא אם אתם אחים אשכנזים ואז לפי מה שאני רואה מ 3 חברים שלי תדברו רק בהלוויות)

פורסם

יגאל בלי הכללות בקשה , ד"א כדאי לך לערוך , כי על גזענות מקבלים באן קבוע .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים