עבור לתוכן

Nightwish ב...........בארץ!!!!!!

Featured Replies

פורסם

תראו, אני שמעתי כמה שירים שלהם ו.....הם ממש ממש לא משהו! הם מפחידים כאלה ויש אווירה של אופרה מפחידה כזאת...

EVANESCENCE הרבה יותר טובים והם מאותו סוג... יש להם שירים יפים כמו לא יודע מה!

מאותו סוג ?

אתה משווה גוטיקה לאלטרנטיבה ?

גם משאית ופרייווט מאותו סוג, שניהם מכוניות, לא ?

• תגובות 35
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמעתי כבר הרבה תיאורים על Nightwish אבל זאת פעם ראשונה שאני נתקל ב"מפחידים" ;D

פורסם

אני פשוט מת עליהם, והיתי די מאוכזב כששמעתי את הסינגלים האחרונים שלהם.

אין מה להשוות בין טריה לזאתי, החדשה. עם הקול ה"יפה" שלה היא צריכה לשבת בשרותים ולצעוק "תפוס" ולא להרוס שם לנייטוויש התותחים.

פורסם

אכן כן, את טריה יהיה קשה להחליף. אני בדר"כ נשאר בסגנונות קצת רגועים יותר (סגנון הקלאסית/אופרה/ג'אז/בלוז/רוק מתקדם) אבל מדיי פעם חוטא ושומע גם קצת nightwish. טריה ידעה לעשות ווקאלים שלא הרבה יודעים, בטח שלא בסגנון הזה. לערנו המחליפה שלה פשוט לא באותה הרבה, יש לה עוד הרבה מה ללמוד. הקול שלה יותר מדיי דק ומונוטוני בניגוד לטריה שידעה לעשות ממנו הרבה יותר. לצערנו הרב הקלטות טובות ללהקה הזאת לא היו מעולם, לכן מה שטריה ידעה לעשות עם הקול שלה באמת אך פעם לא נשמע כמו שצריך.

אם המחיר נורמאלי, אני שם.

Anatoli.

פורסם

נכון שאת טרייה לעולם אי אפשר יהיה להחליף, אבל בתחשב בתסריטי האימה שרצו לי בראש מאז שהיא הועפה אני דוקא די מרוצה, אנט החדשה הזאת דוקא נשמעת לא רע בכלל. באמת קצת כמו ילדה, אבל ילדה טובה.

בקשר למחירי כרטיסים אני דוקא לא חושב שיעבור את ה-200 ש"ח, הם לא להקה שנחשבת גדולה כמו אוואנסנס שגם מגיעים בקרוב, למרות שהם כן גדולים. לצערי הרוב הגדול של האנשים בארץ אפילו לא שמע עליהם אז אין טעם לדפוק כרטיסים במחיר של 300+ ש"ח, כמו-כן כרטיסים במחירים אטרקטיביים יכולים להביא אנשים להופעה רק מתוך הסתקרנות. אם להופעה של אינקובוס שנחשבים יותר מוכרים וגדולים מהם לקחו 150 ש"ח (וכן, אני יודע שאורנג' סיבסדו) אני לא חושב שיקחו הרבה יותר כאן. גם ככה כנראה כולנו נהיה שם...

ובכלל תראו איזה כבוד - פותחים את הסיבוב שלהם בישראל! כבוד לנו, לא חושב שאיזושהי להקה עשתה זאת פעם.

פורסם

לצערי הרוב הגדול של האנשים בארץ אפילו לא שמע עליהם אז אין טעם לדפוק כרטיסים במחיר של 300+ ש"ח, כמו-כן כרטיסים במחירים אטרקטיביים יכולים להביא אנשים להופעה רק מתוך הסתקרנות.

נכון שהרוב הגדול לא. אבל לנטיווש יש מלא מלא מעריצים בארץ...

----

הבחורה החדשה לא נשמעת ברמה של טארגה... אני מקווה שהם גם יעשו דברים ישנים בהופעה.

בכל מקרה אני שם כנראה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים