פורסם 2007 במאי 2918 שנים למישהו יש מושג למה יש מחוץ לביתי ברקים, ללא רעמים??צילמתי בוידאו אחד ממש אפוקליפטי, בקרוב יעלה... האם סוף העולם הגיע..?Aviko
פורסם 2007 במאי 2918 שנים אכן כן...שתה כמה שיותר בירה ובוטנים...אתה תצרתרך את המלח...ואל תשכח מגבת!!!אם אתה רוצה אתה יכול לשים שקית על הראש ולשכב על הריצפה אבל תאמת זה לא ממש יעזור
פורסם 2007 במאי 2918 שנים אכן כן... שתה כמה שיותר בירה ובוטנים...אתה תצרתרך את המלח...ואל תשכח מגבת!!! אם אתה רוצה אתה יכול לשים שקית על הראש ולשכב על הריצפה אבל תאמת זה לא ממש יעזור אין לי אוויר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol: אחי איפה אתה גר שאתה רואה ברקים ?
פורסם 2007 במאי 2918 שנים היו פה גם ברקים בירושלים, מלא! שיא החום, אני כולי מזיע אחרי הבגרות במתמטיקה ופתאום אני רואה פלאשים מול העניים ושומע רעמים. אח"כ גם ירד גשם. המזג אוויר ממש התחרפן, נראה שכל התחזיות האלה על התחממות גלובלית באמת הופכות לאמת.
פורסם 2007 במאי 2918 שנים זה לא קשור.גם פה היו.נראה לי שהיום היה היום הכי יבש שאני זוכר אי פעם, בימים יבשים כאלו יש למטענים חשמליים נטיה לפרוק את עצמם.בימים כאלו יש סבירות הרבה יותר גבוהה שתעבירו למי שאתם נוגעים בו "זרם"
פורסם 2007 במאי 2918 שנים נראה לי שזה בגלל שכשיש לחות הלחות שבאוויר פורקת את המטענים שבגוף שלנו, וכשאין אז אין.
פורסם 2007 במאי 2918 שנים זה עדיין מצב לא רגיל. בכל 18 השנים שאני חי אני לא זוכר שבמאי-יוני היה דבר כזה. גם ההורים שלי שחיים כמעט 30 שנה יותר ממני טוענים ככה. האזור שבו אנחנו חיים מאופיין בקיץ יבש ובחורף לח. גשם וברקים במאי-יוני הם אבנורמלים לתקופה הזו. אפשר להבין שמאי זו תקופת מעבר ולכן יש סיכוי לדברים כאלה, אבל עכשיו כבר כמעט יוני, ועוד יורד גשם מדי פעם... זה די מופרע.
פורסם 2007 במאי 3018 שנים אמרו בחדשות היום שבמהלך הלילה היו בכמה אזורים בארץ סופות ברקים ורעמים וטיפה גשם בדרום...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.